Brev fra sygehuset


Jeg blev nødt til at tage tidligere fri i dag fordi jeg simpelten ikke kunne med min finger mere. Har så sygt mange smerter i den og har allerede taget for mange smertestillende i dag, så vil ikke tage flere. Kom så hjem til 2 overraskelser. Har modtaget en pakke jeg skal hente i morgen og så fik jeg brev fra SYGEHUSET!!! :D Hvor blev jeg glad. Især da jeg så datoen. Havde frygtet der ville gå flere måneder før jeg kunne komme til, men det er allerede om 2 uger! Hvor lækkert er det ikke lige? Og så er det i Svendborg og ikke Odense. Det er jo bare endnu bedre! :D Så jeg er virkelig lettet lige nu. Nu kan jeg endelig vise at jeg taler sandt til både Brugsen og Kommunen. Har lidt på fornemmelsen at de tror det er en dårlig undskyldning. /:


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)