Nervous of what might comeJeg har haft nogle rigtig skidt dage her på det sidste. Jeg har utroligt mange smerter i min finger og jeg tror jeg fik taget for mange smertestillende i dag, for jeg havde det virkelig skidt da jeg gik rundt nede i Brugsen. Jeg havde det som om jeg havde feber og svedte og rystede helt vildt. Kvalmen var næsten den værste, men jeg kom igennem dagen og fik lov til at stå inde i kølerrummet den sidste halve time og fylde op. Håber jeg får lov igen i morgen.

Jeg har kunne holde min finger en smule i ro da jeg har gået og trimmet hylderne og fyldt lidt op hele dagen. Havde jeg været oppe i kassen havde jeg nok ikke kunne bruge min hånd nu.

Jeg er frustreret over at skulle vente på at høre fra Odense Sygehus. Lægen har henvist mig til dem da han gerne vil have min finger til scanning så vi kan se hvad det er. Øv altså. Og der er sikkert rigtig lang ventetid så kan hverken give Brugsen eller Kommunen svar så hurtigt som jeg gerne vil. Øv altså. Og jeg er nervøs for resultatet og hvad der så skal ske efter det.

Men jeg prøver da at tænke på nogle positive ting også for at have noget at stå op for. Glæder mig sygt meget til bloggertræffet og mødet med de skønne piger. Prøver også at slappe så meget af som muligt når jeg kommer hjem og får ordnet lidt husligt, men det er som om det bare skal gå galt for mig. *Hehe* Ville smide en maskinfuld tøj til vask i dag så mit klamme sure svedige tøj kunne blive vasket og hvad jeg glemmer jeg så? Arbejdstøjet. Så der går længe før jeg får samlet nok sammen til at kunne vaske igen så jeg skal rende rundt og lugte af sur armhule indtil det sker eller til når de fuckhoveder får sendt mit tøj til Brugsen så jeg endelig kan få noget der passer. Hvor er det dog frustrerende. Ikke ligefrem noget der motiverer en til at stå op om morgenen for at komme derned. Øv altså!

Men jeg vil skride i seng om lidt. Nat nat alle sammen.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)