New in - No more disgusting litter box


Har udskudt dette længe fordi jeg ledt og ledt efter noget der minder om den kattebakke-parfumespray som jeg købte sammen med kattebakken, men ingen butikker har dem. Ikke engang dyrehandlen. Så nu besluttede jeg mig altså for at købe dem online på den shop jeg tidligere har handlet op. Denne gang købte jeg 2 sprays og så har jeg købt en i sådan en mini-grus-form som skal drysses ned i sandet. Og så fik Cosmo lige en lille laser-ting med hvor selve laseren er i form af en fisk når den bliver skudt op på væggen. Virkelig sødt. :D Glæder mig til i aften hvor jeg skal afprøve den og se om det er noget der har interesse for ham.
Men nu kan jeg langt om længe få renses kattebakken 100% og gøre den velduftende igen. Lækkert.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)