Shampoo og Balsam fra Smarthair.dkJeg har i nogle dage i træk nu brugt denne shampoo og balsam som jeg har været så heldig at få lov til at prøve fra Smarthair.dk, og jeg må indrømme at jeg virkelig er glad for effekten af den. Mit hår har fået glans og er super blødt selv uden brug af hårolie. Dét er virkelig lækkert. Og så synes jeg selv at kunne fornemme en smule mere fylde i. Om det bare er fordi jeg lige er blevet klippet og mine naturlige krøller har fået mere kraft, ved jeg ikke, men det er lækkert. :D

Nu er jeg jo ret hård ved mit hår med hårfarve, en masse stylingprodukter osv osv osv, så da jeg valgte disse gik jeg efter at det skulle være uden parabener og andre stoffer. Hvis det viser sig at håret bliver bedre af dette, så kan det godt være at jeg i fremtiden vil bruge lidt flere penge på produkter som disse. Og så er de "grønne" - hvilket vil sige at de ikke er skadelige for miljøet osv. :D I kan læse lidt mere om dette HER.

Jeg var faktisk nervøs for hvordan den duftede da jeg er ret kræsen når det kommer til det, og jeg er ikke vild med den, men jeg hader den heller ikke. Den bringer faktisk nogle minder frem. Duften minder mig utroligt meget om en som jeg kan huske fra en forretning vi havde her i Faaborg da jeg var ung teenager. :D Det var en kælderbutik hvor de solgte tørklæder, røgelse, lys og andre spændende ting.
Hold da op hvor jeg egentlig savner den nu hvor jeg tænker over det. *Hehe* Men så er det godt at duften af disse produkter kan bringe minderne til mig. :D

Så alt i alt er jeg super glad for mit valg og vil klart anbefale det til jer derude. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

2 kommentarer:

 1. Hej

  Hvad hedder denne shampoo og balsam? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er denne: http://smarthair.dk/?vf=view_category_product&FirstItem=0&vm=25851&pm=25851%A4p613498&vi=613498

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)