Min MUA samling


Var lige henne og rydde op i min makeup igen da min daglige makeuptaske er blevet overfyldt. Har det med at smide ting i jeg kun lige bruger en gang imellem, og så ender den med at blive så fyldt at jeg intet kan finde deri. :P Og der gik det faktisk op for mig hvor meget MUA jeg har. Det er jo helt vildt! Var slet ikke klar over at der var så meget. Jeg elsker deres læbeprodukter, lakker og deres bronzers. Noget af det som jeg er sådan lidt "naaaah" med er deres øjenskygger og deres brynpenne. Øjenskyggerne smuldrer ret nemt og holder ikke så længe hvis ikke man bruger primer og deres brynpenne er så bløde at de ikke er til at styre når man som jeg ikke har bryn i forvejen og derfor er nødsaget til at tegne dem helt op. Så der fortryder jeg at jeg har købt så mange, men... tja.. De var ikke så dyre, så det er ikke en kæmpe katastrofe. :P Men i bund og grund er MUA virkelig et lækkert budget-mærke.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)