Omgivelserne efter Stormen


Jeg er faktisk overrasket over at der ikke er sket mere hos os end der er. Har set hvor slemt det står til andre steder af landet, og der må man sige at vi alligevel har været ret heldige. Ved selvfølgelig ikke hvordan der ser ud i resten af byen, men hos os har vi kun et smadret vindue (!? Kan ikke se hvor glasset kommer fra), et utal af tagsten, bomuldstræet der har mistet en stor gren og så har vores fine træ, vi altid sad i læ bag om sommeren, valgt at give op og afgået ved døden. Det ligger i hvert fald vandret nede i vores bed. Som jo så er blevet totalt ødelagt, men det var ved at skride ned af skrænten i forvejen.

Har flere steder set billeder af trampoliner der ligger spredt ud over det hele - hvad fanden har folk tænkt på? De sagde sku da 100000 gange i både TV og radio af de skulle tages ind. Så er man sku da ikke for kvik. Så dem kan jeg ikke have ondt af. Sorry, men det er sku deres egen skyld når de er blevet advaret flere gange. :P

Jeg vil pleje min mave. Håber I har overlevet dagen/aftenen i går. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

4 kommentarer:

 1. Jeg forstår ikke, at folk ikke tænker sig om når der varsles storm, at man ikke lige bruger ca 15-30 min på at få løse ting af vejen og evt. lige tjekke huset for løse tagsten osv. - Utroligt at der skal advares imod det hver gang der kommer storm. - Kan folk ikke tænke selv mere? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahha* Nej det lader ikke til det. :P Jeg har i hvert fald ikke ondt af dem. :P

   Slet
 2. Det ser ret vildt ud! Jeg havde slet ikke hørt om det. Før at jeg skulle hjem med bussen, hvor dem kom med den ene varsel efter den anden. Da jeg så gik på Twitter og instagram kunne jeg godt se, at det var rimlig vildt med at det folk de skrev om dem :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)