Når du ikke kan finde det i butikkerne - så find det online


Jeg har i nogle måneder nu ventet på at butikkerne skulle få huer og handsker på hylderne, men jeg har endnu ikke kunne finde dem jeg gerne ville have. Har haft et præcist billede af hvad det skulle være, og det skulle være til at betale med små penge. Dette har dog ikke kunne gøres. Så derfor besluttede jeg mig i dag for at tjekke nettet ud. Jeg har langt om længe fundet den stikket hue/cap jeg gerne ville have, samt de hygge-handsker som jeg har ville have i nogle år nu, men ikke fået købt når jeg fandt dem. Og ved I hvad? Jeg har betalt under en hund for det hele. :D Er sku ret godt tilfreds, da jeg ved de er møgdyre hvis jeg skal købe dem her i Danmark. :D Så nu skal jeg bare vente en lille måned på at jeg får det hjem. :P Dét er ulempen. Men jeg glæder mig.


English version:
I'm so happy I finaly found my right hat and mittens for Christmas. :D

4 kommentarer:

 1. Sødt vintertøj - jeg er vild med huen :) Handskerne er ret basic i farven, men jeg er selv glad for modellen - jeg købte et par i mønstret brun sidste år da vinter-stadset var på vej af hylderne igen, og jeg elsker dem. Det med klappen er så smart, fordi man kan få fingrene fri (fingerfærdighed til fx smartphone) meget nemt, men samtidig kan klappe dem ned for at man ikke skal fryse - uden tvivl det du også selv tænkte på :D

  // Janni aka Gulde <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Huen har jeg ville have længe nu, så nu blev det altså nu den skulle købes. :D Og ja de er måske lidt kedelige i farven, men det skulle gerne kunne passe til alt. :)
   Det er lige præcis det der har været tænkt på med de handsker. :D

   Slet
 2. Jeg har set begge slagt i den der Trend butik i rosengårds centeret og i flere forskellige smarte modeller, blandt andet så jeg et fedt par af de der handsker med lidt pels og lædder bånd, men prisen kender jeg ikke.. men ja nettet er perfekt til at finde lige det man mangler og til gode penge..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er pænt dyrt i Trend. :D Så derfor køber jeg det online. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)