Lav din egen spa ELLER vind et ophold på Comwell Spa


Vinterens kulde og hårde blæst kan være virkelig strid ved din hud, og derfor er det ekstra vigtigt, at gøre lidt ekstra i de kolde tider. Jeg selv bruger ekstra tid om vinteren på at forkæle mig selv med ansigtsmasker og body-scrubs, og jeg har efterhånden nogle stykker, og jeg bruger flittigt af dem. Det tager lidt tid, men det lønner sig i sidste ende. Huden bliver lækker og man føler sig rigtig godt tilpas bagefter. Det er også en god måde at få "renset" huden for døde hudceller, og få genfugtet den så den holder sig sund og smidig.

En god selvforkælelsesdag for mig starter i badet. Inden jeg sæber mig ind, bruger jeg en god body-scrub for at fjerne alle de døde hudceller og blødgøre huden (huden skal være godt fugtet). Som sagt så har jeg et par stykker, og jeg elsker dem alle sammen. Denne fra Comwell er den nyeste i min scrub-familie. Den er med hibiscus og avocado-olie hvor der er tilføjet saltslibekorn, og jeg må sige, at jeg elsker den kombination. Den er godt nok meget flydende når man lige åbner den, men så skal den bare lige røres godt sammen. Olierne har en virkelig lækker effekt på huden, og man bliver blød som en babynumse. :D Normalt er jeg ikke så glad for at smøre mig ind i bodylotion, men har fundet en som jeg kan bruge i badet, og effekten er den samme og det er super lækkert.
Men vil klart anbefale jer at prøve denne body-scrub. Man kan få Comwell's produkter i Matas og denne koster små 100 kr. :)

Ansigtet og hænderne er ekstra udsat her om vinteren, og derfor er det også vigtigt at gøre noget for at beskytte disse. Om det så er med cremer eller forebyggende ting, så er det for ens eget bedste at tænke på det.
Noget jeg dagligt gør i badet om morgenen, er at brug en ansigts-scrub (efter huden er blevet fugtet). Jeg har psoriasis, og derfor har jeg en del døde hudceller som jeg slås med, og der er en ansigts-scrub bare guld værd for mig. Jeg kan godt lide at kornene har en god mellemstørrelse, da jeg godt kan tåle at være lidt ekstra hård ved min hud, og denne fra Comwell har nogle små korn i sig, MEN! Den er faktisk overraskende god alligevel.
Den er også fugtgivende, og det synes jeg er en god bonus i sådan en scrub. Jeg bruger ikke selv fugtighedscreme i ansigtet, da jeg har en meget fedtet hud, og jeg bruger foundations hvor der er lidt fugtgivende ting i, så det er nok til mig. Og med denne scrub kan jeg sagtens nøjes med det jeg plejer.
Der er de samme ting i som i body-scrub'en, og har derfor en dejlig behagelig duft og gør huden virkelig lækker efter brug. Denne koster kun 80 kr i Matas.

Håndcremen er også med de samme produkter og er meget drøj i brug. For at få den bedste effekt ud af denne, skal den bruges efter man har vasket hænder og huden stadig er lidt fugtig. Den fedter ikke og gør huden lækker blød. Den bliver fra nu af en fast del af mit indhold i håndtasken. :D Og til små 70 kr i Matas er den jo egentlig rimelig i pris.

Udover disse ting så elsker jeg at forkæle mig selv med ansigtsmasker. Om det så er alm. fugtgivende masker eller muddermasker, så er jeg virkelig en stor tilhænger af dem. Hvis jeg kunne, så gav jeg mig selv en hver dag. :) Men her i vinterperioden bruger jeg den oftere end på resten af året. Netop fordi huden skal have lidt ekstra opmærksomhed.

Hvis du lige som jeg elsker spa, og godt kunne tænke dig at komme på et spa-ophold på Comwell til en værdi af 4400 kr, så læs med er. V6 Clean har nemlig gang i en konkurrence, hvor man kan vinde netop sådan dette. Det eneste du skal gøre, er at hver gang du køber 2 V6 produkter, skal du tage et billede af din kvittering og tilmelde dig på V6 Clean-konkurrencesiden. Man kan deltage lige så mange gange man vil, men deadline er 7. Marts 2014. Dvs. de V6 produkter du har købt imellem 19. August 2013 - 7. Marts 2014 kan du deltage med - så længe du har kvitteringen du kan tage et billede af.
D. 10. Marts vil de så trække fem vindere. Vinderne vil blive offentliggjort på V6.dk.
NB: Er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Held og lykke alle sammen!


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)