Jeg kan ikke leve uden min liv-line (min telefon)


Rigtig mange har et stort problem med deres smartphone forbrug, og alt for mange bruger for meget tid på dem, men den kategori hører jeg så ikke ind under.

Jeg kan være utroligt dårlig til at svare på opkald og beskeder, fordi jeg ikke lige magter at sidde og bruge tid på det, samt at beskeder kan man jo svare på senere. :P
Så har ikke altid telefonen på mig. Men nu hvor min telefon er begyndt at drille rigtig meget, så kan jeg godt mærke at jeg trods alt får den brugt lidt.

Jeg får den i hvert fald brugt mere end jeg tidligere har gjort. Især fordi jeg godt kan lide at surfe lidt på Instagram, og ofte er online på Twitter, og så er jeg jo også begyndt at blogge fra mobilen. Og skriver sammen med flere nu end jeg gør nu over sms. Så for mig er det utroligt vigtigt at den virker som den skal.

Og nu er min begyndt at brokke sig. I en længere periode har der været problem med en vibrator, når jeg "tager røret", som så brummer og man kan intet høre hvad den anden siger imens. Pænt irriterende. Og nu her på det seneste har jeg problemer med at modtage beskeder, og når jeg så endelig modtager dem, så dukker de op en halv meter oppe i besked-samtalen, og så skal man hen og lede efter den. Hvis den så overhovedet er der.
Den er også begyndt at fryse meget fast og gå ud imens jeg bruger den. Og så tager det bare hundrede af år om at tænde den igen.

Derfor vil jeg gerne have en ny telefon. Vil gerne blive ved med at have HTC og vil gerne have den der hedder One. Ikke mini eller S, C eller andre bogstaver, men bare ONE. Men på nuværende tidspunkt er det umuligt for mig, at anskaffe mig en, da jeg går igennem dette økonomiske helved. Rigtig mange har også anbefalet mig at anskaffe mig en iPhone (www.billigiphone.dk), men jeg er bare ret overbevist om at jeg ikke kan lide det styresystem de har. Har før siddet og leget lidt med en iPhone, men det er bare slet ikke mig.

Rigtig mange ånder og lever for Apple-produkterne, men jeg kan bare ikke forstå det hype der er. Ja de kan mange smarte ting osv, men hvor meget af det får man lige brugt? Men der er man jo så forskellig. Der er jo også rigtig mange der synes HTC er noget værre lort, og det er fair. :) Der skal jo være noget til alle. Og jeg foretrækker bare HTC. :D

Så min telefon må helst ikke dø helt før at en sød sjæl forærer mig en HTC One eller hvis jeg en dag finder pengene til en. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)