Nyt køb - Brune Shape-Up Sneakers


Jeg slider mine sneakers op på ingen tid, fordi jeg bruger dem hver dag, så da jeg fik mig et gavekort købte jeg altså dette par. Jeg skal have et par nye i sort, men ville også gerne have et par i brun. :D Har det med sneakers som jeg har det med tørklæder. Vil gerne have dem i en masse farver nu hvor jeg har så meget sort tøj. Så sætter jeg farve på via sko, taske, tørklæder og makeup. :D

Men jeg er især glad for disse Shape-Ups da jeg føler de sidder så meget bedre og så går man virkelig godt i dem. Har et par i forvejen som jeg elsker, og det er absolut ikke det sidste par det her.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)