Alle de heldige teenagere derude


Hold nu op hvor er jeg efterhånden ret misundelig på dem der er teenagere i dette årti. Ikke nok med at de har en del flere fede gadgets og ting til rådighed og inden for deres rækkevidde, men hold nu *biiiip* hvor er der meget fedt tøj til dem i butikkerne. Vi havde altså ikke ret meget fedt at vælge imellem i 90'erne. Jeg synes i hvert fald det var pinligt, og gik derfor over til at være lidt mere i skater-genren, for der kunne jeg bare smide et par store bukser på og pakke mig ind i lækre hættetrøjer. Men den går altså ikke længere. :P Og unge mennesker nu til dags er mere modebevidste og vil gerne have noget smart tøj. Og det tør siges at der er.
Havde vi haft en shop som Betweens, så havde jeg helt sikkert været mere end lykkelig. For hold da op hvor er der meget lækkert derinde! Og så er deres navn altså ret frækt. :D Da jeg i den alder var lidt af en drenge-pige, så kunne jeg sagtens kunne have fundet på både at have købt tøj i drenge- og pige-afdelingen. Jeg er nemlig virkelig imponeret over det udvalg der er derinde. Og så er det bare så super smart altså! Men nu er jeg desværre ikke teenager længere og kan ikke passe det. :P Øv bøv. MEN! Havde jeg teenage børn, så var de altså tvangsindlagt til at gå med noget af dette. *Hahahahahah*

Lige nu har de forårs udsalg og der er især 2 mærker der er sprunget mig i øjnene.

Det første er mærket Cost:bart - hvilet i sig selv er et ret cool navn, og kan forestille mig at det også er fedt for teenagerne. :P
Jeg er især vild med deres t-shirts med print og det er noget som man kommer til at se meget her til foråret og sommeren, og så synes jeg det er fedt at det følger lidt det der kommer på mode for os voksne.
De super lange toppe er også über fede og så elsker jeg de par sorte bukser med print, I finder i bunden af siden. Hoooold nu op de er lækre! Og så er det ikke engang fordi det er super dyrt. Eller jo noget af det er, men der er også noget der er billigt nok.

Det sidste mærke som jeg også er faldet lidt for er D-xel. Der er lidt mere forskelligt at vælge imellem, men det er især deres blondetoppe og toppen med leopard-print som jeg synes er super fede. Jeg har før haft sådan nogen, men kan ikke passe den slags længere. Desværre. For det er altså super lækkert og feminint. Og havde jeg ikke så stor en mås, så ville jeg også gerne kunne gå i leggings og jeans med print. For det ser altså i nogle tilfælde rigtig smart ud.

Så hvis I sidder derude og er mellem 8-16 år (teenager) eller har børn i den aldersklasse, så synes jeg da helt sikkert at I skulle give shoppen en chance. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)