Jeg vil ikke blive skaldet


Synes virkelig jeg bliver mere og mere tyndhåret, og det er pænt frustrerende, da jeg går meget op i at jeg har hår på hovedet, og det er jo det der rammer mit ansigt ind. Så jeg kan godt få nogle nedture en gang imellem fordi jeg bliver mere og mere tynd i garnet pga. et trælst hårtab. Har før brugt ekstensions, men det er der ikke råd til længere. Nu klipper jeg det i en længde hvor det ikke ser så tyndt ud, samt at jeg klipper det lidt i etager for at give det lidt mere fylde. Så det er synsbedrag når mit hår ser tykt ud, for det er det langt fra. Kan dårligt nok bruge alm. elastikker fordi der ikke er nok hår til at holde elastikken oppe. Ikke ligefrem noget der gør noget godt for ens selvtillid.

Hårtab hos mænd er jo meget almindeligt, men jo mere moderne verden bliver, jo mere forfængelig bliver mændene og rigtig mange går på specielle klinikker for at få deres hår "tilbage". Det er især de yngre mænd, som mener de mister deres hår for tidligt og fordi de er bange for at kvinder ser dem som mindre attraktive hvis de får høje tindinger eller begyndende måne. Ældre mænd er dog også hoppet på bølgen, og især i Amerika ser man ældre mænd med perfekt hårgrænse. Og det er efter min mening virkelig forkert. Det er ikke naturligt. :P

Når det kommer til hårtab hos kvinder, som mig selv, så ser jeg det måske lidt som mere normalt. Det er ikke naturligt at kvinder får høje tindinger eller får tyndere hår i toppen. Selvfølgelig bliver håret tyndere, men det er sådan lidt "over det hele". Og så er kvinder bare stadig det mere forfængelige end mænd og meget af vores selvtillid og personlighed ligger i netop håret. Og jeg må da indrømme at jeg både overvejer klinik-hjælp eller brug af ekstensions igen hvis det går mere galt end det står til nu. For jeg ved at det er pga. stress at jeg mister håret og det er noget virkelig lort, men.... lige pt. kan jeg ikke gøre så meget.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
Follow on Bloglovin

2 kommentarer:

  1. Hårtab hos kvinder er mere normalt end man lige går og tror. Rigtig mange oplever det, fordi der er rod i hormonerne. Har du snakket med din læge om det? Det kan jo være at der kan gøres noget ved det :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Havde faktisk ikke overvejet at gå via lægen, så tak for rådet. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)