Kan jeg få stærkere negle?

Jeg har i noget tid testet denne neglelak fra W7, som skulle gøre mine negle stærkere og mere fleksible, men synes ikke rigtig, at jeg har kunne mærke nogen forskel endnu. Jeg har sikkert nok ikke prøvet den længe nok, men... uanset hvad, så er den da i hvert fald super som alm. base coat. Kunne ellers være rart at få mine negle mere modstandsdygtige nu hvor de er så hårdt ramt af psoriasis.
Man kan også få en i sølv som skulle gøre dem stærkere og får dem til at se sundere ud - det kunne være jeg skulle prøve den i stedet for. :) Ved det godt nok ikke. Men nu må jeg ikke rigtig bruge neglelak op til min operation, så fra nu af og indtil da der skal jeg helst ikke have noget på, andet end måske en klar lak. Jeg må nemlig ikke bruge nogen, der kan risikere at misfarve mine negle, da de skal være helt rene og naturlige, så de kan se om jeg får iltmangel eller andet under operationen.

Og det er virkelig en skam, for har så mange idéer til cool designs når det kommer til påsken. Gule, grønne og blå farver kunne være så fine her i påsken (I kan lige ane dem i baggrunden), men sådan bliver det ikke lige denne gang. :P Så jeg må bare være misundelig på andre der render rundt med søde påskenegle. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.
http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

2 kommentarer:

  1. Du kan kun pleje det negl der er kommet ud, med lak med "hardener" i... så de ikke knækker så let. hvis du fremover vil have sunde negle, skal du starte med dine neglebånd og der hvor dine negle vokser ud :) OLIE OLIE og mere OLIE er nøgleordet... alt det du overhovedet orker, og gerne solar oil eller et mærke fra CND. GOD påske...:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Bruger skam neglebåndsolie hver dag, men du skal lige tænke på at mine negle ikke opfører sig som raske negle.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)