Kiropraktor besøg og noget at se frem til

Synes godt nok det var svært at komme op i morges efter en forlænget weekend. :P Men afsted kom jeg, og det var faktisk super hyggeligt sammen med de andre ældre kvinder på holdet. Vi fik ikke lavet så meget, men vi fik snakket en masse om det offentlige, og hvad vi ellers går og slås med lige for tiden. Poul Erik - som står for det hele - er stadig på ferie, så ved endnu ikke om han har snakket med min sagsbehandler, og om jeg så skal have forlænget kurset. Håber det virkelig, men igen så ved jeg ikke lige hvordan jeg skal lave opgaverne når jeg er blevet opereret, da jeg ikke rigtig kan sidde med musen og reagere i mit eget tempo i de opgaver der kræver det. Så det er stadig meget usikkert.

På vej hjem var jeg så lige inde forbi både posthuset og OK efter pakker, som jeg havde fået SMS-notifikationer om i morges. Lækkert at få noget af det der er på vej hjem. Altid skønt med pakker. :)

Jeg skulle så direkte hjem, da jeg havde min første rigtige behandling hos kiropraktoren i dag. Var utroligt spændt på hvordan det ville være, og jeg havde glædet mig til at Jesper endelig skulle "knække" mig lidt. :) Jeg fik en rapport over mine resultater fra vores første møde, og deri står der at jeg har en sideskævhed i lænden som er ramt af slidgigt i moderat grad, så der er ikke noget at sige til, at jeg har så mange smerter som jeg har. Og min nakke er ikke i "svaj" som den gerne skulle være, men den er derimod lige, og derfor har jeg så mange smerter der. Derudover så har jeg også problemer med ryggen imellem skulderbladene, så man kan vist godt sige at stort set hele ryggen er ramt af stive led. Nu har jeg det sort på hvidt, så det er god bevismateriale til kommunen hvis de ikke tror på mig. :)

Selve behandlingen gik overraskende hurtigt i dag. Han trykkede lidt på ryggen de steder jeg har problemer samt nakken, og jeg siger jer at det sagde knæk. Især i lænden og i min nakke. Det gjorde ikke ondt, men lyden var voldsom. *Hehe*
Jeg glæder mig til at se, om jeg de kommende 3 uger - hvor jeg har 6 tider fordelt ud på - kan begynde at mærke forbedringer og om kroppen knager mindre til den tid. Jeg må i hvert fald sige, at jeg føler mig i 100% trygge hænder hos Jesper, og jeg glæder mig allerede til at komme derop igen i morgen. :D

Smuttede direkte ned for at handle sammen med Cathrine, og imens vi stod nede i Føtex ringede vores kammerat og spurgte om vi ville med til Svendborg. Først tænkte jeg at det orkede jeg faktisk ikke, men endte med at tage med alligevel. Han foreslog nemlig at vi tog ned til tatovøren for at bestille tid til mig, så nu skal der blæk i huden d. 2 maj. Glæder mig helt vildt, og håber at han får det rigtige udtryk frem via. min tegning - som han nu ligger inde med og som jeg skal have tilbage. Så indtil videre tegner det til at blive en god weekend jeg starter Maj ud med.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)