Jeg drømmer om lækre trægulve

Jeg har de sidste par år, hvor jeg har boet her i lejligheden, virkelig ønsket at få trægulve i hele lejligheden. Der er godt nok trægulv i soveværelset og under tæppet i stuen, men det er simpelthen så grimt rødbrunt. Jeg kan ikke klare den farve, og dørene i lejligheden har desværre samme farve. Ville virkelig ønske man kunne få lov til at male dem hvide, men det er strengt forbudt da de koster kassen. Så gulvene er altså heller ikke ligefrem efter min smag. Men hvis jeg selv kunne vælge, så ville det være perfekt med lys eg eller ask. Det ville nemlig stå så flot til de lyse møbler og til min dekorerede væg. Eller også skulle det bare være et hvid-bejset trægulv. Uanset hvad så skulle det i hvert fald være lyst. :D

Jeg har fundet nogle eksempler her. Det første er eg og jeg kan godt lide at det ligner et rigtigt trægulv - altså brede rustikke planker. Der er noget charmerende over sådan noget. Men man kan også få nogle flotte parket-trægulve, så når det ikke handler om nogle store rum, så ville det ikke gøre mig noget. Og der ville det være lækkert med et flot ask-gulv som billedet ved siden af egen.

Havde jeg så derimod nogle større rum, så kunne jeg godt have tænkt mig et lidt anderledes design i gulvet - altså ikke det traditionelle lige gulv, men måske sildeben, firkanter der går i hver retninger osv. Men lige nu bliver det ved drømmen om det. :)


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)