Silkeblødt Hår med Bed Head Styling Cream

Folk der kender mig særdeles godt, ved at jeg går meget op i mit hår, og ved hvor irriteret jeg er over at jeg ikke har så meget af det tilbage pga. stress og psoriasis. Derfor går jeg meget op i hvordan det resterende hår ser ud. Om det så er farvningen eller om det er plejen af det, så er det noget jeg bruger meget tid på. Jeg bruge derfor også mange forskellige produkter. Jeg bruger gerne både shampoo og balsam, og når det så skal tørre eller styles, så bruger jeg gerne en hårolie og muligvis noget hårspray, volumespray eller andet som kan få det til at se sundere og finere ud.

Derfor kan jeg godt lide at prøve nogle forskellige produkter ud, for at finde nogle faste og foretrukne produkter til mit hår. I den anledning har jeg testet Bed Head Styling Cream, som er en creme - Ja I læste rigtigt - man fordeler i håret. Normalt bruger jeg jo en olie, men synes at "creme"-delen var lidt sjov, og har prøvet noget alla før - det var så bare et varmebeskyttende produkt - så dette ville jeg gerne teste. Dette skulle så give håret et lækkert blankt finish og det skulle hjælpe med at få styr på de små ustyrlige hår som jeg har en del af. Det blanke hår får jeg helt sikkert af dette produkt og det føles super blødt og lækkert, men de små hår stritter nu stadig. Men jeg må sige at jeg er pænt overrasket over dette produkt. Duften er dog ikke helt så lækker, men det kan man leve med. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)