Nyt køb - Ombre Toppe fra Ellos

Som jeg har nævnt et par gange nu i et par indlæg, så er jeg på udkig efter trøjer som jeg kan bruge en masse her til sommer. Jeg så disse på Ellos' hjemmeside og i deres katalog for noget tid siden. Jeg skulle ellers have købt dem sammen med nogle andre, som også ville have noget derinde fra, men hørte ikke rigtig mere mht. det, så jeg endte altså med at bestille dem selv. Og så var jeg endda så heldig at der var en rabat-kode på shoppen, som jeg kunne bruge og spare omkring 30% på hele min ordre. Satme lækkert! Så glæder mig til at få dem i brug.

Elsker især deres ombre-effekt, men er ked af at farverne ikke er så kraftige som de var på billederne. Men jeg overlever. De er fede nok alligevel. :P Og jeg er glad for at jeg langt om længe har noget hvidt tøj som jeg kan have på uden at få det dårligt over hvordan det ser ud på mig. :) Det kan jeg takke den ombre-effekt for. Lækkert lækkert lækkert. :D Og så er de dejligt løse og det er præcis det jeg søgte. Så jeg er super glad for dette køb.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)