Opdateret Solbrille-samling

Jeg har en syg samling af solbriller. Jeg har det lidt med solbriller, som andre kvinder har det med tøj, sko og tasker. :P Jeg kan godt lide at have noget at vælge imellem, så jeg kan matche det med det tøj jeg har på eller andet som jeg kan bruge som "en rød tråd" i mit look. Jeg ved godt det er lidt langt ude, men sådan er jeg altså bare. :)

Som I nok kan se, så har jeg en hel del aviator-solbriller, og disse er af den meget billige slags fr eBay. De koster omkring 13 kr stykket alt efter hvilken sælger man finder fra Hong Kong.
Derudover så har jeg et par stykker i middelpris-klassen og et par stykker af de rigtig dyre. Disse har jeg dog ikke selv betalt for, så det er ikke noget der har ruineret mig. :P Og så er der nogle gamle også som har været billige og et enkelt par af de dyre, som jeg så selv har købt for over 10 år siden.

Men som sagt, så har jeg mange af aviator-stilen, da jeg godt kan lide deres spejl-glas og det faktum at man kan få dem i rigtig mange farver. :D Men ja... Dette er en opdatering af min samling, så disse er så dem jeg ligger inde med nu.English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)