Up's & Down's i Foråret/Sommeren

* Fugle- og cikadesang - Der er ikke noget bedre end fuglesang om foråret/sommeren om morgenen og så slutter cikaderne sig til om aftenen. Det er virkelig hyggeligt.

* Sommerdrinks - Der er ikke noget mere forfriskende end en læskende drik om sommeren. Om det er en smoothie, sodavand, saft eller noget alkoholiseret. :D Og der skal selvfølgelig helst være isterninger i det hele.

* Lette og løse trøjer - Jeg er ikke typen folk ser i små stramme trøjer. Jeg HADER tætsiddende tøj! Så jeg elsker at have en simpel top på om sommeren og så en løs top/trøje udover. Gerne en med mønster eller en lækker farve. :D Jeg har en koralfarvet trøje som jeg helt sikkert kommer til at bruge en hel masse her til sommer. Havde ellers også kig på nogle andre, men pengene er ikke til dem. Ellers var de satme kommet hjem i mit klædeskab.

* Gå med bare tæer - Jeg elsker at gå med bare tæer om sommeren. :D Hvis ikke der er mulighed for det, så har jeg meget tynde/små sko på, så det næsten er som at gå i bare tæer. Det er især lækkert i varm sand eller blødt græs.

* Grill - Jeg griller faktisk ret sjældent, men når jeg endelig gør det om sommeren så er det bare pisse hyggeligt. Ærgeligt at det ikke sker oftere, men nu er det jo heller ikke helt billigt når man tænker på grill, optænding og mad.

* Soppe ved strandkanten - Jeg elsker faktisk at bade, men med alderen er jeg blevet mindre glad ved at bade sammen med mange mennesker. Derfor tager jeg helst ikke til stranden om sommeren. Kan godt lide at soppe lidt i vandkanten, men det er sådan set også det. Havde jeg en pool eller et badebassin, så havde jeg da helt sikkert været mere i vandet. :)

* Duftene - Jeg elsker de sprøde og friske dufte fra efteråret, men når det kommer til sommeren, så er det duften af blomster, nyslået græs, frisk regn på en varm sommerdag og duften af is når man går rundt nede i byen/på havnen.

* Ishusene åbner - Åhhh.. Nu vi snakker om is, så er det virkelig lækkert med en god vaffel med lækre kugler eller en kop med sorbet. :D

* De friske farver - Efteråret har nogle lækre varme farver i naturen, og sommeren er fyldt med friske og klare farver.

* Sidde på altanen og læse og blogge - Det er en af mine yndlingsbeskæftigelser på denne årstid. Sidde på altanen, med en kold drink, computeren foran mig og eventuelt en god bog når der skal holdes pause fra blogningen. :D

* De lange sommeraftner - Har man fri, så er det super hyggeligt at blive siddende ude på altanen og se solnedgangen. :) Høre fuglene og cikaderne og bare sidde med et hyggetæppe og nyde livet.

* For varmt - Jeg hader som i virkelig HADER varme. Jeg er som nævnt tidligere ikke en person der har det godt med at gå i småt tøj, og derfor hader jeg når det bliver varmt. Jeg har det i forvejen meget varmt, og sommeren er virkelig et mareridt for mig. Jeg hader at være ude blandt folk når jeg sveder og jeg synes det er ulækkert når andre gør det. Derfor holder jeg mig helst for mig selv når det er rigtig slemt. Går derfor også meget i bad på denne årstid.

* Solskoldning - Jeg har mange røde gener, og derfor bliver jeg utroligt hurtigt solskoldet. Det sker selvom jeg har solcreme på eller ej. Pænt irriterende.

* Dalende energiniveau - Når jeg får det varmt, så daler mit energiniveau virkelig hurtigt. Jeg magter og har faktisk ikke lyst til ret meget på denne årstid. Derfor ser I ikke mig i bybilledet ret meget.

* Gopler (og tang) og tanglopper ved stranden - Hader hader hader tanglopper, og vand- og brændmænd er virkelig det klammeste at støde på i vandet. Føøøøj... Og tang. AD!

* Alt for mange mennesker/turister i byen - Nu er Faaborg jo en turistby, og derfor kommer der rigtig MANGE turister på denne årstid. Og hvis der er noget jeg er træls over, så er det når man ikke kan komme rundt pga. turister der render rundt med hovederne under armene og ikke kan beslutte sig for hvilken retning de vil gå i. Så kan man stå og vente i 100 år før de får drejet af et sted. Plus at alt bare er optaget eller udsolgt.

* Tjæren smelter på vejene - Åhhhh hvor er det bare irriterende. Især hvis man går i bare tæer. Det er tæt på umuligt at få sine fødder rene igen. :P Og har man sko på, så slæber man bare den irriterende tjære med ind overalt i lejligheden.

* For lyst om aftenen/natten hvis man skal tidligt i seng/op - Jeg sover virkelig dårligt om natten, og så hjælper det ikke når det er lyst udenfor. Øv øv øv.

English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Åhh dalende energiniveau, kan jeg helt klart snakke med om!
    Jeg bliver så dvask i det varme vejr, og hvor folk er ude og nyde vejret ved strand og by, så vil jeg allerhelst bare ligge inden og sove, fordi varmen gør mig døsig.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)