Tredje gang er lykkens gang - Tak GOSH

Hoooold nu op hvor har jeg haft en kamp når det kom til den "velkomst gave" fra GOSH. Tilmeldte mig nogenlunde samtidig med andre, og kunne se de løbende fik deres gave, men min dukkede bare aldrig op. Kontaktede dem på Facebook, og blev så kontaktet af en fra deres team, som så ville sende en ny. Denne dukkede igen aldrig op. På dette tidspunkt blev jeg bare mere og mere irriteret. Også selvom det jo bare er hvad det er, men det er en princip-sag for mig.
Kontaktede dem så igen og fik fat i en anden, som så også lovede at sende en ny. Og dette var så den gang det skulle lykkedes. "3. gang er lykkens gang", som man siger. :P Jeez man. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

3 kommentarer:

  1. Vidste ikke man fik en gave? Har næsten lige tilmeldt mig, men der stod der intet om det :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)