Farverige Sommer Sneakers

Nu er jeg jo ikke ligefrem kendt for at gå med stiletter eller højhælede støvler, og det er måske lidt kedeligt i nogen's øjne, men jeg foretrækker altså virkelig at gå i sneakers. Og nu er det jo ikke fordi de alle er kedelige. Der findes jo rigtig mange flotte farverige sneakers, og det er især disse jeg er faldet pladask for de sidste par år. Selvfølgelig kan det godt overdrives, men der er altså også nogen der er vildt fede.

De første to par her er i hvert fald nogen jeg godt kunne tænke mig. De sidste er et eksempel på nogen jeg måske synes er liiiige i overkanten. Men de to første par er virkelig fede. Desværre er de blågrønne ret store i størrelsen, og den mindste størrelse er 40. Jeg bruger en str. 39 i sneakers, så det er virkelig øv. Er ellers ret glad for mærket Skechers og har et par sneakers af det, men disse bliver så desværre ikke en del af min samling. Øv øv øv. Men de har andre fede at vælge imellem, så det er fint nok. :) Men de midterste kunne jeg godt finde på at skaffe mig når jeg har nok penge på gavekortet til dem og når de kommer i min størrelse. :D Mangler jo også nogle sko med lidt koralfarve. *Hehe*


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)