Faaborg By Night

Hold nu op en lækker dag det har været. Har slet ikke nået det jeg ville, men det er ligemeget. *Hehe* Kan nå det i morgen. Ville i hvert fald ikke have haft min dag foruden. Efter jeg havde fået skrevet mit utroligt lange indlæg, så smuttede jeg ned for at handle lidt i Føtex (fik dog ikke handlet det hele tror jeg), og Cathrine sluttede sig til mig dernede. Vi blev hurtigt enige om at vi da skulle direkte ned i byen for at se om der var nogle lækre tilbud nu hvor det var "Faaborg By Night" i dag og butikkerne havde åben til kl. 21. Vi valgte så også at spise aftensmad dernede, da det kunne vi lige så godt. :D

Og ja jeg fik lige spillet lidt golf-tosse ved Danske Bank. *Hahahahaha* Golfspiller bliver jeg sku aldrig. :P Holder mig til fodbold hvis jeg da stadig havde kondi til det.

Men jeg fik da lidt glæde af tilbudene dernede. Fik et par bukser til halv pris i "Tøjtøsen", et termokrus i Imerco og lidt nye lakker i Matas. Så jeg er godt tilfreds. Kan være det kommer på bloggen i morgen. :D
Min veninde og gamle "nabo" kom så forbi og fik en kold fadbamse med os og hold nu op hvor var det dejligt at se hende igen. Derudover stødte man også på nogle gamle klassekammerater og BUM! Så dukkede min skønne Brændeholm også lige op. Det er simpelthen så skønt når man støder på de dejlige kvinder! Savner dem alle så ufatteligt meget.

Inden vi kørte ud mod mig, så skulle vi altså lige ned og have en is (eller min gamle "nabo" og Cathrine skulle) og derefter ned og se det nye havnebad og den nye hvalfinne vi har fået i havnekanten. Det er faktisk blevet super hyggeligt dernede. Havde ikke troet jeg ville synes om det, men kan faktisk godt se mig selv dernede her til sommer med en kold til ganen og bare nyde vandet, solen og selskabet omkring mig. :)

Så det har været en super hyggelig dag og jeg er sikker på at jeg kommer til at sove tungt her inden længe når jeg finder min seng. :) Håber I andre også har fået en god start på weekenden. Nat nat herfra.


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)