Hjemmelavet Drømmefanger Vedhæng

Jeg har i en del år nu gerne ville have en personlig drømmefanger-halskæde, men hvis man skal hen og købe en der er færdiglavet, så synes jeg bare det er utroligt dyrt. Derfor besluttede jeg mig for at prøve at lave en selv i dag. Det er ikke noget jeg gør igen, for hold da op hvor er det besværligt at rode med noget der er så småt. :P Men det har da fået mig til at overveje at lave nogle store til at have hængende i soveværelset. :D


English version:
Translate the post from the option in the sidemenu.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Orv hvad.... :D Kunne du ikke lave en DIY på hvordan man laver dem?? :D Sådan én kunne jeg godt tænke mig :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvis jeg laver en mere på et tidspunkt vil jeg gerne. :D Men regner med at lave en DIY på en af de store af slagsen man kan have hængende. Er ved at købe materialer hjem til det. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)