Et Must-Have til Sommer!


Har nævnt det så mange gange før og derfor vil jeg ikke sige andet end - "Når man har svært ved at klare sommervarmen som jeg" .... så er isterninger virkelig et must om sommeren. Jeg putter gerne isterninger i AL min drikkelse, og jeg mener virkelig al. Måske ikke lige i øl og mælk, men eller i alt. Men isterninger er ikke altid så skide praktiske hvis man gerne vil have en flaske kold vand med sig (eller hvad man nu vælger at have i den). De kan ikke komme ned i flasken og det er pænt irriterende. Og det er ikke alt der har godt af at blive frosset ned natten før man skal have det med sig. Derfor var jeg ikke til at få ned da jeg opdagede at man faktisk kunne købe isterningeposer som laver is-STAVE!!!! Ja I læste rigtigt. Is-stave. Og DE kan komme ned i flaskerne. PERFEKT!!!! Ja de har sikkert været tilgængelige i mange år, men jeg har ikke set dem før nu. Så jeg er simpelthen så glad. :D

Så hvis I sidder derude med samme problem, så køb disse. Det er skide smart. ;)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

6 kommentarer:

 1. Is-stave poserne er geniale og passer nemlig perfekt til flasker :D
  Jeg er enig, isterninger er et must i sommervarmen og specielt til vand, da det ellers bliver en lidt tam fornøjelse :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan i hvert fald ikke leve uden. :D Og slet ikke lige pt med denne hedebølge.

   Slet
 2. Man kan faktisk også få dem som meget meget små kugler, som sagtens kan komme ned i en flaske ;) det kan man blandt andet få i butikken Normal, som nu er i Odense ;) ligesom man nogle steder kan få stave, hjerter eller formet som en mands vis legemsdel :p

  SvarSlet
 3. Så smart, hvor kan de købes?

  SvarSlet
  Svar
  1. Må indrømme at jeg ikke kan huske det, men det har enten været Føtex, Fakta eller Lidl.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)