Nyt køb - Stor Haul fra Odense tur med Søs og hendes kæreste


Har virkelig haft glædet mig til i dag. En hel dag sammen med min søster og hendes kæreste hvor vi smuttede en tur til Odense og griller senere. :D Bliver så godt. Også selvom vi har været smeltet væk flere gange, for føj for #""¤#%#"¤#!!! hvor er det dog varmt og klamt i dag. Utroligt at vi i det hele taget er kommet helskinnet hjem, men det er vi heldigvis. :D

Som sagt så gik turen til Odense og jeg havde planlagt at bruge de penge jeg havde gemt til denne shopping-dag og jeg fik brugt stort set alle sammen. Men er virkelig også glad for den høst jeg har fået. I kan se billederne herunder:

Det første jeg skulle have købt mig - og som jeg har manglet i flere år nu - var en bordventilator. Jeg havde her i går kigget lidt rundt på nettet for at se hvor jeg kunne opstøve en billigt, og det blev så i Silvan til 120 kr. Ved godt at man kan få en til 50 kr i Føtex nogle gange, men nu var det altså nok for mig med den varme, så jeg købte denne. Glæder mig til at komme hjem og få den testet.

Vi var også lige et smut i Tiger fordi jeg skulle kigge efter plaster (havde ikke fået noget med hjemmefra) og min søsters kæreste skulle også kigge efter noget derinde. Da jeg ikke kunne finde plaster faldt jeg over nogle solbriller i farver jeg ikke har i min samling. Ja jeg ved det godt - det er fuldstændig ånsvagt at jeg køber flere nu jeg har sådan en stor samling, men.... jeg måtte bare have dem med hjem. :P De var dog ikke helt billige med deres 30 kr stykket, men nu har jeg også dem jeg skal bruge - farvemæssigt i hvert fald. :D

Da de ikke havde plaster i Tiger så prøvede vi Søstrene Grene i stedet, og der fandt jeg en pakke til 10 kr. Dejligt. Så kunne jeg få dækket mine ar til så de ikke fik direkte sollys. Og det på fingeren var jo gået op, så var et smut forbi apoteket efter strips så jeg kunne lukke såret igen. For det gjorde sku for ondt med et åbent kødsår samt at huden blev opløst af de andre plastre jeg havde taget på i går. Så slut med det.
Derudover så købte jeg nogle kattepakker med til Cathrine (som ikke er med på billedet) og så købte jeg selv nogle duftlys, et kort med en ræv og et krus. Ja jeg kunne altså ikke stå for dem. :D Duftlysene kostede små 6,50 kr pr pakke og kortet 5 kr og kruset rundt regnet 14 kr. Ikke det helt vilde.

Min søster og jeg ville så gerne lige et smut ind forbi både Zizzi og Solo og vi fandt begge noget lækkert. :D Jeg fandt fx den blomstrede trøje i Zizzi til 200 kr og den sort/hvid stribede i Solo til 250 kr. Nej det er ikke ligefrem billigt i nogens øjne, og egentlig heller ikke mine, men jeg har bare ikke ret mange af denne slags trøjer og jeg trænger til noget med lidt farve på og noget der ikke altid er sort. Og disse to minder ikke om noget andet jeg har, så dem ville jeg gerne have med hjem. Så nu har jeg da mere end 5 trøjer at vælge imellem, og det er lækkert.

Som det sidste var vi i Bilka og der købte jeg disse 3 sportstoppe. Jeg har smidt en masse af mine de gamle ud da de ikke holde deres form længere og generelt bare vær pænt slidte, så jeg måtte bide i det sure æble og købe lidt nye. Har stadig nogle sorte tilbage, så tænkte at jeg skulle have nogen med lidt farve på denne gang. :D Så det blev lige til et par neon-farver og en blå.

Så ja jeg har fået købt en del og har fået brugt alle de penge jeg havde lagt til side til fornøjelser og shopping i denne måned, men jeg har så også fået det jeg skulle have, så jeg er tilfreds. :D Udover disse ting har vi også handlet ind til at kunne grille lidt i aften. En rigtig hyggedag. :D Der kommer nok også billeder af det her senere når det er.

Håber I andre ikke er smeltet helt væk, for så skrives vi ved senere. :D Hyg jer!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Ja det er da lige før man smelter helt væk.. tager hatten af for at i har kunne shoppet.. Jeg har brugt mest tid på stranden, hvor der var lidt luft og resten af tiden i skyggen i min mors have..

  Vi købte også en blæser for 2 dage siden.. vi fandt en i kvickly til 100 kr. Den får lov til at køre et par timer i soveværelset inden vi skal i seng. Det er skønt..

  Håber du får en skøn weekend.
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde næsten heller ikke overlevet det. :D Men når jeg ikke må ligge og tage sol, så må man jo lave noget andet.

   Tak i lige måde.

   Slet
  2. Øv da... Det må alligevel være svært at holde sig fra solen i disse dage..

   Knus <3

   Slet
  3. Egentlig ikke. :P Jeg er ikke sommermenneske, så jeg kan godt undvære det :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)