Dagens Foto - Sidder bare her


Er desværre gået hen og er blevet en smule småsløj. Har kunne mærke at det var på vej i nogle dage, men har ikke rigtig ville lave mig te eller varm kakao, da jeg ikke kan få det ned når det i forvejen er så varmt. Pænt irriterende. Og jeg kan ikke engang holde ud at ligge med tæppe på, så det ryger af og på hele tiden.

Og så føler jeg virkelig at vi er blevet snydt i dag. Vi var blevet lovet regn og torden, men vi har kun fået et par dråber og et enkelt bulder i morges da jeg stod under bruseren. Jeg er skuffet. Havde virkelig set frem til en ordentlig skylle og udrensning af den varme klamme luft, men det skulle så desværre ikke blive i dag.

Men jeg bliver desværre siddende. Får jeg det ikke bedre i løbet af aftenen, så bliver der altså lavet te. Har ikke lyst til at jeg skal ligge syg i næste uge. Så det skal altså bare fanges denne weekend.English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Jeg har hørt at selvom tordenvejret kommer, så ville det ikke hjælpe, fordi der stadig vil være de 25 grader /: Sådan er det blevet spået i Nordjylland, ved selvfølgelig ikke hvordan det ser ud på Fyn :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Vejret bliver køligere og det tager jeg imod med kyshånd når det er :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)