Mine Favoritter


Tænkte at det kunne være sjovt at lave sådan en lille tag-ting her, og så faktisk en anden blogger besvare disse spørgsmål tidligere på ugen, så I får den også lige fra min side af. :D Synes nemlig at denne slags indlæg er hyggelige og man finder ofte ud af noget om bloggeren som man ikke vidste før. Så det kunne jo være at I lærer noget nyt om mig. *Hehe*

* Ferie: Selvom der skete en del triste ting på den ferie, så har den alligevel slået de andre med mange mil. Det er nemlig min studietur til Irland. Det var en virkelig fantastisk oplevelse, og jeg følte mig virkelig hjemme derover. Selv de lokale ville tro jeg var en af dem, lige indtil de hørte mig tale et andet sprog, og der blev de så overrasket. :D Det er sku da bonus! *Hehe*
Så jeg er født til at bo i Irland. På et tidspunkt i hvert fald. Og kommer jeg ikke til at bo der, så vil jeg helt sikkert tage en masse forlængede weekender der eller måske små mini-ferier.

* Land: Der kan jeg jo så passende svare Irland. :D Ja det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse. *Hehe*

* By: Her er vi også i det Irske. For da jeg var der skulle vi i første del af turen være i en by der hedder Galway. Det var seriøst som om jeg fik sparket al luft ud af mig og så begyndte øjnene at blive fugtige. Det var bare "Meant to be". Jeg elsker alt ved den by. Det er en havneby - nøjagtig som Faaborg - og der var også de originale gamle bygninger som her i byen. Der er bare et eller andet magisk over sådan noget hvis I spørger mig. Og så var byen bare indbegrebet af HYGGE! Jeg følte jeg havde været der før, og det var bare så.... uvirkeligt. For jeg kunne finde rundt til det hele selvom jeg aldrig havde været der før. Det kan slet ikke beskrives. Det var så fantastisk. :D

* Butik: Ehm... Det må blive enten Matas eller Solo/Zizzi. :P

* Drikkelse: Hmm... Her der må svaret blive vitaminvand. :) Jeg får det desværre ikke tit nok da det er ret dyrt, men derfor er det faktisk det jeg nyder mest at drikke. Udover Asti og iskold cider.

* Film: Jeg har rigtig mange favoritter og det er svært kun at vælge én, men hvis jeg skal, så bliver det Gremlins.

* Brætspil: Jeg er faktisk slet ikke til brætspil, så der må jeg sige pas. MEN! Havde spørgsmålet været kortspil så havde jeg helt klart svaret "Rødhul". Og gerne med 3-5 pakker kort blandet sammen for det gør det endnu sjovere og vildere.

* Farve: Hmm... Blå, grøn, hvid og mauve. :) Kan ikke vælge.

* Dyr: Aih den er jo næsten for nem. :D Der tager ræven helt klart førstepladsen. Selvom katten følger ret godt efter. Men her vinder ræven altså.

* Fag: Jeg har altid været rigtig glad for billedkunst. :D Så det må nok være mit favorit fag. Havde det i folkeskolen og var også så heldig at have det på VUC i Svendborg. :D Og scorede mig endda et 12-tal til eksamen. Det er da bare for lækkert.

* Blomst: Enten rosen eller orkidéen.

* Tal: Jeg har faktisk ikke ét tal, men hele 3. Jeg ser dem stadig som mine "lykketal" og da jeg gik til fodbold der var det også de numre jeg spillede i. Helst 4, men var der en af de andre der havde været så latterlige at tage den trøje, så var det 5 eller 9. :) Så mine tal er 4, 5 og 9.

* Mad: Der må jeg sige en rigtig lækker salat og nogle gode frikadeller eller karbonader. :D

* Tid på døgnet: Jeg er natmenneske, så mellem 20 og 3.

* Bog: Det er endnu en af dem som jeg ikke kan vælge en enkelt bog ud til. Og der er så mange at jeg faktisk ikke magter at skrive dem ned. :P Sorry. Men der er bare så mange fantastiske bøger.

* Band/Sanger: Der er faktisk ikke nogen sanger eller et band som jeg synes bedst om. Så det kan jeg ikke rigtig svare på.

* TV show: Jeg ser ufatteligt mange serier, men.... skal jeg vælge én, så må det blive "Ghost Adventures". :D Jeg er jo lidt bidt af det paranormale, så det må blive den.

* Skuespiller: Aih den er jo ikke fair! Jeg kan ikke vælge en enkelt her. Jeg har altid været stor fan af Mel Gibson, George Clooney, Richard Gere, Harrison Ford og David Duchovny. Og jeg er stadig meget stor fan. Med tiden er skuespillere som Chris Evans, Michael C. Hall, Channing Tatum, Jensen Ackles, Chris Hemsworth, Hugh Jackman og Michael Ealy også kommet på den liste. Og det er kun når det kommer til de mandlige skuespillere.
De kvindelige er Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Julia Roberts, Sandra Bullock, Nicole Kidman, Kate Hudson, Demi Moore og Jamie Lee Curtis.
Men ja der findes så mange fantastiske skuespillere så det er ikke til at vælge én ud af så mange fantastiske.

* Magasin: Jeg læser ikke ret mange magasiner/blade, men når jeg køber nogen så er det enten Woman eller Cover. :)

* Parfume: Naomi Campbell Cat Deluxe. Det er virkelig min fav. parfume. Desværre har jeg den ikke lige pt, men så snart jeg får mulighed for det, så skal den være en del af min samling igen.

* Træsort: Uhhh!! Birketræer. :D

* Disneyfilm: Jeg ser ikke ret mange Disney-film længere, men jeg må sige at den der har vækket flest følelser i mig er "Bjørne Brødre". Hold nu op hvor har jeg tudet, grint og været glad/gal når jeg har set den film. Det er jo helt sindsygt. :D

* Spisested: Jeg spiser ikke ret meget ude, men når det sker, så er det enten Asia eller Jensens. :) Så det må blive en af de to.

* Sport: Jeg elsker selv at spille fodbold, men hader at se det i TV. :) Men havde jeg kondien til det, så ville jeg gerne spille det igen.

* Sang: Der må jeg vælge den som jeg hører mest lige pt, og det er:


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)