Nu kan jeg nyde Weekenden


Hold nu op hvor har jeg næsten ikke siddet stille i dag. :P Besluttede mig for at tage ned og handle stort ind ved middagstid og da jeg kom hjem ville jeg lige ligge vasketøj sammen, men... jeg kunne simpelthen ikke finde plads til det i skabet. Jeg har en dårlig vane med bare at presse tøjet ind på plads når det egentlig ikke kan være der. Har kun et skab med et par hylder til mit tøj, men det ville jo være rart med et større soveværelse så der var plads til nogle reoler.
Så derfor rev jeg det hele ud og begyndte at sortere og ligge det pænt sammen. Endte med at smide en masse gamle håndklæder og t-shirts ud som jeg aldrig bruger alligevel. Så nu er der en smule plads igen, samt at jeg fandt noget af det tøj jeg ikke har kunne finde længe. *Hahahahhaha* Så det var vist på tide.

Burde gøre dette noget oftere, men... jah.. Man er vel doven og lidt "tjaaa" når det alligevel er et sted hvor man lukker lågerne og så ser man det ikke før man åbner dem igen. *Hehe* Men jeg må sige at det altså er 10 gange mere lækkert med orden i tøjskabet end ikke at kunne finde noget og må samle det hele op fra gulvet fordi man giver det hele ud når man prøver at fiske en trøje ud fra kaosset. Kender I det? Eller er det bare mig? :P

Da jeg alligevel var igang og godt svedig, så besluttede jeg mig for at gå ned i kælderen med det der skulle smides ud og samtidig med få ryddet op i mit kælderrum. Har ikke et før-billede, men jeg siger jer - der var også ren kaos. Nu er der ryddet op og jeg har fået smidt de ting i en bunke som skal køres på lossepladsen og ned til genbrugsstationen.

Man har sådan en dejlig fornemmelse i sit hoved når man får orden på sådanne ting. Så nu skal jeg bruge resten af min aften på at hygge mig - hvis jeg får lov for naboen der desværre er kommet tilbage igen - og så vil jeg lave mig selv lidt wellness med ansigtsmaske og fodbad. :D Jaaaaah! Og så har jeg sørget for at have lidt fredags slik så jeg rigtig kan hygge mig med manerer. WEEKEND!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Elsker når man er færdige med nogen af de der praktiske ting..
    Den tilfredshed er guld værd og hold nu op du har nået meget i dag.. cool..

    Nu har du virkelig fortjent at nyde det og slappe af..
    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)