Sommer


SOMMER! Ja som jeg har sagt så mange gange før, så er jeg ikke den store fan af sommeren. Jo det er da rart med varme dage hvor man kan hygge i haven, ved grillen, ved vandet osv, men... det er bare ikke så meget mig med al den varme her. Havde vi kun 20 grader, så kunne jeg sagtens holde det ud, men som det er nu, så er jeg virkelig ikke i godt humør.

Men hvis man nu skal finde nogle gode ting ved sommeren, så er det at man kan få brugt alle sine fede solbriller (ja jeg har en ret stor samling - og den bliver kun større og større). At man kan lege med vand uden at folk synes det er unormalt. At man kan rive grillen frem flere gange på en uge og lave lækker mad under åben himmel. At man kan smide sig ned i haven og læse en bog. At man kan tage til stranden og hoppe lidt rundt i vandkanten. At man kan spise en masse is uden der bliver kigget skævt til en. At aftnerne er lange og at man kan sidde og nyde fuglene og cikaderne på altanen. Sådanne ting er gode ved sommeren. Det er ikke ret mange, men det er da altid noget. :PEnglish version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)