De der månedlige medlemsbokse


Jeg har tidligere været så heldig at modtage et par pakker fra Goodiebox, men har desværre ikke rigtig mulighed for det lige pt, men håber dog at jeg en dag får råd. For jeg elsker nemlig at få disse månedlige overraskelser med posten. Der er ikke noget mere hyggeligt, og især når man jo er så interesseret i makeup og beauty-produkter som jeg er. Derfor kan det godt irritere mig en smule at det skal være så svært at finde penge til det, og at der er så mange lækre af slagsen som ikke sender til Danmark. Der er især 3 af disse månedlige bokse som jeg ville elske at få fingrene i.
De tre er følgende; Birchbox, Glossybox og BeautyBox5. De indeholder lækre beauty-produkter og jeg har set et par stykker unboxe dem på YouTube og jeg sukker virkelig efter de lækre ting der er med nogle gange. Og så er der jo mange mærker som man ikke får fat i herhjemme, så det ville være så lækkert. Og det er en god blanding af makeup og andre beauty-produkter. Men øv bøv. Man må bare sidde og misunde alle de andre der viser deres skønne pakker frem. *Hehe* Vi burde virkelig have nogle flere af slagsen herhjemme. Fx en kun med makeup til folk som mig. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)