Udendørs Looket i Efteråret x2


Elsker at kigge på tøj når det er efterår. Synes det der kommer i butikkerne på denne årstid er så meget federe end det der kommer på de andre årstider, så man sidder bare og sukker efter en masse nyt. :D Dog er pengene der ikke til det, men derfor må man gerne drømme lidt alligevel. Har sammensat 2 looks fra 2 forskellige online shops - og det jeg har valgt at dele med jer i dag er et udendørs look som jeg godt kunne se mig selv i når jeg skal ud og shoppe.

Strik | Tørklæde | Taske | Tights | Nederdel | Støvler

Det første look er sammensat med ting fra Asos. Når det er et udendørs look så er det vigtigt med godt fodtøj og noget varmt tøj. Eller i hvert fald semi-varmt, for helt koldt er det jo ikke endnu. :D En god varm strik går man aldrig galt i byen med. Derudover er et par fine blonde tights og en sød nederdel. Her må støvlerne gerne være lidt rå, og dem jeg har fundet her er simpelthen bare så fine! Da man udenfor, så skal man da også lige have et varmt tørklæde på. Og sidst men ikke mindst - en stor og rummelig taske.


Strik | Støvler | Nederdel | Tights | Tørklæde | Taske

Så blev det tid til looket fra Ellos. Jeg er helt tosset med den strik jeg har vist her. Den er lige hvad jeg har ledt efter! Det samme som vist på looket ovenover, så er et par blonde tights og en simpel nederdel perfekt til dette look. Igen er der blevet fundet et par rå støvler frem, og disse er især fine. Synes I ikke? :D Igen et lækkert tørklæde og en rummelig taske. Åhhhh hvor jeg dog elsker disse to looks! Vil have det hele. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)