Endnu et Efterårs Outfit


Har siddet og hygget lidt med at kigge på tøj den sidste time, og jeg burde egentlig ikke da jeg jo alligevel ikke har råd til alt det lækre, men derfor kan man jo godt sidde og drømme lidt, ik? Denne gang har jeg sammensat et outfit med lækkert tøj fra Spartoo.

De har faktisk overraskende meget lækkert tøj efterhånden. I starten da jeg lærte sitet at kende, var der minimalt med tøj derinde, men det bliver bedre og bedre. Godt nok er det stadig primært deres sko og tasker jeg kigger på derinde, men en gang imellem er det hyggeligt at kigge deres andre ting igennem. Og det outfit jeg har fundet frem til her synes jeg selv er ret lækkert. Stadig det rå mixet med det feminine. Og så har jeg valgt at den lækre farve bordeaux skulle være den "røde tråd" i outfittet denne gang. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)