Ændrer mit Efterårs tema


Jeg er ved at ændre temaet i min efterårs-oppyntning. I stedet for at være totalt meget orange, så har jeg valgt at alle mine græskarer skal være i samme farve som "Baby Boo" græskarerne. Det er dem jeg helt vil have når det kommer til græskarer, og de passer også meget bedre ind i min indretning. Har selvfølgelig stadig de gyldne blade, og de forbliver i deres originale farve, men græskarerne bliver altså ændret.

De står og tørre lige nu og når de så er klar, så skal der lidt grøn og brun "sprat" på. :P Så der kommer lidt struktur i overfladen. Det bliver bare så godt, og det kommer til at pynte rigtig fint over det hele. :D
Havde tænkt på at gøre det sidste år, men fik det aldrig gjort. Derfor gør jeg det nu. De ser meget hvide ud på billedet, men de er mere råhvide i virkeligheden.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

  1. Synes det er en cool ide.. jeg ejer faktisk slet ikke sådan et keramik græskar..
    Det er lidt for dårligt egentlig.. :D

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)