Jeg tog på en shoppingtur i dag!


Det var egentlig ikke meningen at jeg skulle have handlet andet end mad i dag, MEN fordi en af butikkerne vi skulle ind i først havde åben kl 12, så besluttede vi os for at smutte lidt længere ned i byen og kigge. Vi endte så med at tage i Matas og i Alstrøms Bøger og Papir. Var faktisk meget godt, da jeg gerne ville have lidt nye ansigtsmasker samt nogle kuglepenne til når jeg nu tegner.

Jeg havde haft planer om at skulle i Matas længe, og nu hvor jeg var der, så skulle der kigges på ansigtsmasker, og fandt nogle af deres egne og så endda til "Ta' 3 og betal for 2". Nice nok! Så jeg fandt to peel-off masker og en ansigtsscrub. :D Glæder mig til at teste senere. Og så smuttede der også lige nogle af de lækre Montagne Jeunesse masker med i kurven. :P Jeg elsker virkelig deres sauna masker, så fandt lige to af dem jeg endnu ikke har prøvet.

I Alstrøms ville jeg gerne kigge efter nogle kuglepenne. Jeg har ikke rigtig nogen tilbage, og dem jeg har er ikke så gode når der skal tegnes, så det var primært kuglepenne til det jeg kiggede efter. Først kiggede jeg efter de sorte af de Staedtler jeg har i forskellige farver, men de ville have 50 kr for 3 af dem, og det nægtede jeg altså at give. Og de er jo kun i én størrelse. Så da jeg fandt disse i hele 6 tykkelser til 80 kr, så sprang jeg altså til. Og jeg elsker dem allerede. De er perfekte!!!! Og mht. de andre, så fandt jeg en pakke i Føtex med 2 i til 25 kr, så dem købte jeg der i stedet for. Så nu er jeg dækket ind med skrivetøjet igen og en blok papir. :D Skøn høst.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

4 kommentarer:

 1. Sikke en masse dejlige ting.. :D
  Den der chokolade maske er ret behagelig at ha på, men lugten bliver lidt vammel i længden. :D
  Jeg er selv glad for matas masker. Jeg har selv sådan en dybdegående ler maske og en peel-off.

  Nu minder du mig om at vi lige har ødelagt min sidste af mine "liner" eller hvad man nu kalder de kuglepenne. :D Synes det er fedt at du har købt en pakke med så mange i. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker ansigtsmasker. :P Der er bare et eller andet luksus over dem.
   Ja jeg er også rigtig glad for mine kuglepenne. :D

   Slet
 2. Det er også de sorte penne jeg tegner med :-) Super gode er de.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)