Goodiebox Oktober 2014


Jeg skulle have været på posthuset i går, men valgte at vente til i dag, da jeg ikke kunne nå det i går aftes. Heldigvis tilbød min far så at køre i dag, da han også skulle hente noget. Nogle timer før jeg skulle afsted dumpede der lige en mail ind der fortalte mig at der lå endnu en pakke til mig, og det var så min Goodiebox for oktober måned. Det var da en dejlig overraskelse. Havde faktisk set frem til denne pakke da jeg håbede at det ville være i noget efterårstema med en mørk læbestift, måske en mørk neglelak og noget andet lækkert, men der blev jeg så desværre ret skuffet, for det var det slet slet ikke. Så det var lidt med mulen nedad da jeg åbnede og så hvad det lå i. Bevares, det er da nogle okay lækre ting, men det er bare ikke rigtig noget jeg som sådan kan bruge da jeg i forvejen har noget lignende. Så man føler lidt at det er penge spildt. Kan da godt bruge det, men det var bare på ingen måde det jeg havde håbet på.

MEN! Det der gemmer sig i kassen er følgende:

* DM Skincare Silky Gel Peeling maske. Denne er egentlig okay når nu jeg elsker ansigtsmasker, men mit førstehåndsindtryk af den er ikke lige så fantastisk. Vil dog give den en chance, og det kan være den får den chance i morgen, når jeg har planlagt at have forkælelsesdag der.

* Rituals... Miracle Hand Scrub. Denne var en lille overraskelse. Var godt klar over at man kunne få scrub til hænderne, men har endnu ikke selv prøvet det, så det vil jeg da se frem til at teste. :D Nu er jeg jo heller ikke så god til at holde hænderne ved lige med pleje af negle og brug af håndcreme, så det kan være at det er denne der kommer til at ændre det for mig. :D

* Og nu vi taler om håndcreme så er der også en Comwell Spa Sense Hånd Creme. Jeg har en i forvejen fra Comwell - bare i den grønne serie som hedder Spa Losophy. Elsker virkelig det mærke. Og jeg burde virkelig også være bedre til at bruge håndcreme, og det er jo også årstiden til den slags, da vejret kan være ret hård ved huden. Især når man cykler. Såå... Jeg tror jeg vil have de to stående hos mig hele tiden så jeg bliver mindet om at jeg skal bruge dem. :)

* Monuspa Warming Ginger Massage & Body Oil var der også i kassen. Dette er ikke umiddelbart noget jeg kan se mig selv få brugt. Der står dog at den kan bruges i badet, og det er nok her jeg vil prøve den af, men.... jah.. jeg ved det ikke rigtig.. Jeg er så dårligt til at bruge olier da jeg har en meget fedtet hud i forvejen og jeg har kun oplevet at den er blevet værre når jeg bruger sådanne olier.

* Det sidste der er i er Iroha Peppermint Treatment Socks, som jeg har hørt om før og de skulle være ret gode. Desværre er der kun én pakke i, men den vil jeg da så prøve af efter et fodbad i morgen.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)