Ansigtspleje med Matas Striber


Købte disse produkter i går og jeg har allerede testet dem - både i går og i dag, og jeg er faktisk ret imponeret. Har før haft en ansigts scrub fra Matas' mærke og den var jeg virkelig ikke særligt imponeret over. Selve kornene i den var alt for skarpe og store, så det var ubehageligt at køre den rundt i krydderen. Men den nye jeg har fået købt mig her, er virkelig god. Huden føles lækker efter brug og kan godt forstille mig at den bliver en fast del af min daglige rutine i badet. :D

Derudover er der jo de to Peel-Off masker, og jeg testede den blå i går, som skulle være til uren hud. Den har den helt rigtige konsistens. Sådan lidt tyk og sej i det, og den løber ingen steder når først den kommer på. Efter den har fået lov til at størkne er den lige til at pille af. Var spændt på at se hvordan den var i sammenligning til min blackmask, men den tager desværre ikke lige så meget fat. Men huden er overraskende lækker bagefter, så der skal den ikke have nogen klage. :D
Den klare er der imod meget tynd i det og man skal passe på med ikke at påføre for meget, da man så bare kommer til at sidde og smelte ud over sig selv. *Hahahahaah* Var faktisk også lidt i tvivl om, om den overhovedet nogensinde ville størkne, men det gjorde den heldigvis til sidst. Denne trænger dog også ind i huden, så den bliver ikke liggende ovenpå i samme tykkelse af lag, som man påfører. Denne er jeg dog ikke helt så imponeret af, men den skal nok blive brugt alligevel. :P

Så alt i alt, så er jeg ret glad for mit køb i Matas i går. Og kan virkelig godt anbefale scrubben og den blå maske.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Jeg er nød til at prøve den der scrub og den blå¨maske.. Dem har jeg ikke selv nået at prøve endnu.
    Det er den klare peel-off jeg har og gir dig ret, den er meget tynd og er man lidt varm er den længe om at tørre. Den gør arbejdet, men for en god effekt skal man nok bruge den lidt for ofte.

    Nu får jeg helt lyst til at tage maske på.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)