Ville ønske disse var i min størrelse


Nogle gange kan jeg godt irritere mig lidt over at tøjfirmaerne ikke laver deres tøj i alle størrelser, så alle har en chance for at klæde sig i det. Vi der er plus size gider altså ikke rende rundt i noget der ligner en sæk eller noget til kvinder på 60+. Så det kunne de godt tage og få ændret på. :D

Og hvis det så var sådan at de lavede det i lidt voksne størrelser, så kunne jeg virkelig godt tænke mig følgende ting herunder:

"Kapper"/Ponchos
Det kommer nok ikke som nogen overraskelse at jeg elsker ponchoer og trøjer med de såkaldte bat-wings, og kunne jeg finde flere af dem som jeg kunne passe, så havde jeg også skaffet mig dem på en eller anden måde. Og disse som jeg har fundet til billedet her, er bare perfekte. Den strikkede har jeg nogen der minder om, men den blå trøje med kappen og den lækre lysegrå kappe ville jeg virkelig gerne have. Jeg får muligvis fingrene i den grå her, for at se om jeg kan passe den (I really hope I can), men den blå er slet slet slet ikke i nærheden af at være i min størrelse. Men den ville satme være lækker. Ja jeg synes sku den er ret fed.

Striktrøjer
Aih men det er jo den perfekte tid til store lækre striktrøjer, så hvorfor ikke kigge på sådan nogen? Igen er disse ikke i den rigtige størrelse, men se dem lige!!!! Jeg elsker dem! Den første i bordeaux er en jeg altid har ville have. Måske ikke lige præcis denne, men en alla i samme farve. :D Og den sorte er sku da bare to-die-for! Jeg elsker blondedetaljen i skulderne som gør den super feminin. Men den sødeste er nu den beige strik med rensdyret på maven. Perfekt til årstiden. Aih men den er sku da lidt sød. :D

Accessories
Man komme ikke udenom at accessories også er en vigtig del af denne årstid. Her tænker jeg ikke på smykker og tasker, selvom nogen nok vil mene at det selvfølgelig også er super vigtigt, men jeg tænker mere på tørklæder, solbriller og huer. Tørklæder har jeg jo en masse af, og jeg kunne sagtens bruge flere. *Hehe* Og nu er jeg jo mest til tubetørklæder, men da jeg fandt dette grønne juleagtige tørklæde, måtte jeg bare have det med i dette indlæg. Og så er der jo selvfølgelig det med rensdyrene og snefnuggene. :D Det kan jo ikke blive mere julet end det. Huen kunne jeg ikke undgå. Den er sku da lidt sød. Normalt er der kun en pong-pong på, men denne er der hele to, som danner nogle "ører", som jeg synes er super cute.
Solbrillerne er egentlig kun med fordi jeg også synes de er vigtige i vinterhalvåret. Sneen reflekterer solen virkelig meget, og det kan godt være hårdt for øjnene, så det er vigtigt at beskytte dem.

Hvad siger I? Er det ikke nogle lækre ting?


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)