Shopping i Genbrugeren


Ja som overskriften siger, så har jeg været inde og snuse lidt rundt i en af vores lokale genbrugs forretninger. :P Jeg leder som regel efter bøger eller tøj, men det er ikke så tit at jeg finder noget, men i dag var jeg heldig at finde denne navy blå cardigan. :D Jeg har ledt efter en i den farve virkelig længe nu og nu fandt jeg endelig en. Er så glad. Og så er det et par størrelser mindre end jeg normalt bruger, så det er bare win win at jeg kunne passe den. Og til små 30 kr, så kunne jeg altså ikke bare lade den ligge. Den måtte med mig hjem. Nogle gange er man altså heldig et finde noget lækkert på genbrugstøj hylderne sådanne steder. Jeg kigger dem altid igennem, for man ved aldrig hvilke lækkerier der gemmer sig.

Jeg elsker at den er så lang og at den næsten ligner en lang kjole når man har den på. Den falder så flot i stoffet foran og så har den 3/4 ærmer, hvilket jeg synes er rigtig fint. Og så er stoffet meget tyndt og virkelig behageligt at have på.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

 1. Den er super fin, det var et godt køb.
  Kunne være man skulle overveje at kigge lidt mere i genbrugen..:D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Nogle gange falder man over nogle lækre ting. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)