TBR i December 2014


Som I nok har gættet via overskriften, så har jeg valgt at lave en "To-Read" bunke med bøger, som jeg gerne vil nå at læse her i December måned. Jeg skal dog lige færdiggøre min sidste bog i "Hush, Hush"-serien, men det gør jeg enten i dag eller tirsdag. Kommer lidt an på hvor meget jeg får tid til at sidde og læse. :D Og i morgen er jeg jo ikke hjemme igen før om aftenen.

Men altså jeg har valgt disse 3 bøger til December måned. Den øverste I ser er "Hvad du ønsker..." af Sylvia Day, og det er en sød lille erotisk julehistorie, som er forholdsvis hurtig at læse. Regner med at den bliver læse en aften i December hvor jeg har brug for en lidt anden type bog at læse. :P

Den næste er "Den kulsorte protokol" skrevet af John Stephens. Denne bog troede jeg ikke var udgivet endnu, men nogle skønne fellow-bloggere fortalte at det var den altså. Så jeg gik straks igang med at lede efter den billigste på nettet, og voíla! Nu har jeg den sidste bog i Begyndelsen trilogien. :D Så denne vil jeg også super gerne se om jeg ikke kan nå at få læst her i December.

Og den sidste er en som jeg har haft liggende længe. Denne hedder "Reckless" og er skrevet af Cornelia Funke. Jeg ved at der er en efterfølger af denne, men den har jeg endnu ikke fået købt. Men tænkte at denne godt kunne komme med i bunken alligevel. Det kan dog være at jeg skifter den ud med en anden, men indtil videre ligger den sammen med disse.

Så nu må vi se om jeg når dem alle. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)