Dagens Aftensmad - Pasta Salat og Karbonader


Dagens ret står på pastasalat og karbonader som jeg har valgt at forkæle mig selv med i dag. Det er ikke noget jeg får så tit og det kan godt blive lidt smådyrt at lave, MEN! Der er jo til nogle gange – især hvis man køber kød på tilbud og laver klar til flere gange. Og det har jeg også gjort i dag. MUMS!

Siden folk efterspurgte en opskrift sidste gang jeg viste min aftensmad på bloggen, så får I altså også en her. Og igen laver jeg mad på øjemål og hvad jeg lige synes der skal i. :P

Til karbonaderne skal du bruge:
- Hakket Svin og Kalv
- Løg
- Feta
- Ønskede krydderier (Jeg har brugt en pose Græsk Frikalet)
- Mælk eller æg
- Rasp

Feta moses og løg hakkes. Det blandes sammen med det hakkede kød og krydderier. Lav ønskede størrelses bøffer af dem og vend dem i enten mælk eller æg og til sidst i rasp. Så er de klar til at blive stegt på panden.

Til pastasalaten skal du bruge:
- Pasta
- Grøntsager
- Creme Fraiche
- Dijon Sennep
- Akacie honning
- Løg
- Ønskede krydderier

Hak løg og mix det med creme fraiche, en skefuld dijon sennep og et squeese akacie honning. Tilføj ønskede krydderier (jeg har fx brugt allround krydderi i dag) og smag til. Kog pasta og grønssager og mix det med din blanding. Lad det stå på køl inden du serverer det eller server det varmt. Begge dele er super lækkert. :D

Og så er det jo altid bedst dagen efter. ;)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)