Siden folk efterspurgte en opskrift sidste gang jeg viste min aftensmad på bloggen, så får I altså også en her. Og igen laver jeg mad på øjemål og hvad jeg lige synes der skal i. :P
Til karbonaderne skal du bruge:
- Hakket Svin og Kalv
- Løg
- Feta
- Ønskede krydderier (Jeg har brugt en pose Græsk Frikalet)
- Mælk eller æg
- Rasp
Feta moses og løg hakkes. Det blandes sammen med det hakkede kød og krydderier. Lav ønskede størrelses bøffer af dem og vend dem i enten mælk eller æg og til sidst i rasp. Så er de klar til at blive stegt på panden.
- Pasta
- Grøntsager
- Creme Fraiche
- Dijon Sennep
- Akacie honning
- Løg
- Ønskede krydderier
Hak løg og mix det med creme fraiche, en skefuld dijon sennep og et squeese akacie honning. Tilføj ønskede krydderier (jeg har fx brugt allround krydderi i dag) og smag til. Kog pasta og grønssager og mix det med din blanding. Lad det stå på køl inden du serverer det eller server det varmt. Begge dele er super lækkert. :D
Og så er det jo altid bedst dagen efter. ;)
English version:
Translate the post from the option in the bottom.
Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'
Mums! Ser mega godt ud!
SvarSletSmager også bare himmelsk. :D
Slet