Dagens Aftensmad


Sad og kiggede efter ideer til aftensmad på nettet i går, da jeg er lidt træt af at spise pasta og kylling, og da jeg sidste gang jeg forsøgte at lave boller i karry mislykkedes. :P Jeg elsker det, men kan simpelthen ikke få den karrysovs til at lykkes. Nok fordi jeg aldrig laver sovs. *Hahahahha* Så jeg tænkte at jeg ville prøve med moussaka i dag. Det lykkedes heller ikke skide godt, da jeg kom for meget hakket tomat i og det derfor blev alt for flydende. Aih men altså! Hvor er det dog irriterende. MEN! Det smagte fint. Så det er kun udseendet der på ingen måder lykkedes mig.

Opskriften som er blevet efterspurgt får I herunder. Og da jeg jo som sådan ikke laver mad efter præcise mål, så får I det altså heller ikke her. :P Det er efter gefüle. *Hahahahha*

(4 personer)
- 500g oksekød
- Kartofler
- Et par løg og 2 fede hvidløg
- Hakket tomat + Tomat pure
- Bechamel Sauce (Mornay sauce hvis man ikke kan finde det andet)
- Revet ost (Mozzarella)
- Oregano, Muskat, Salt og Peber

Kartofler skrælles og skæres i mindre stykker. De svitses lige lidt af på panden og smides derefter over i bunden på et ildfast fad. Løg svitses af på panden og derefter tilsættes hvidløg, oksekød og krydderier. Kødet skal gennemsteges og så tilføjes hakkede tomater og tomat pure. Når du er tilfreds med konsistensen så hælder du det over kartoflerne i det ildfaste fad.
Ovenpå hælder du bechamel eller money og til sidst tilsættes den revet ost.
Opvarm ovnen og smid det ildfaste fad ind og lad det være der i ca 30 min (45-60 min hvis du har en fucked up ovn som min). :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)