Lader op i disse dage


Det har været en lang men produktiv dag. Optagelserne fra i går og i dag har jeg fået redigeret og sammensat til en video jeg skal lave færdig senere på måneden til julekalenderen. :D Det er den længste der kommer, men håber I overlever det.

Derudover har jeg fået vasket tøj og skal så lige ordne en støvsugning i morgen og have handlet. Så kan jeg tillade mig at lade op igen til at være social. Regner med at skulle nørde den lidt enten torsdag eller fredag, alt efter hvordan planerne bliver. Vil også gerne have læst lidt, men må lige se hvornår jeg finder tid. Samt at jeg skal have monteret en ringeklokke på min cykel, som jeg efter 1½ måned langt om længe har modtaget. Utroligt det skal tage så lang tid.

Jeg har faktisk ikke så meget at fortælle om, da der ikke er sket det vilde i dag, så jeg vil få besvaret de mange kommentarer der er kommet på bloggen, få styr på min mail-indbakke og så vil jeg få indhentet lidt serieafsnit. Håber I har haft en god tirsdag. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)