Julegave idéer


Kender I det, at det mange gange er nemmere at komme med forslag til hvad andre kan give folk, end det er at finde på noget til en selv og familiemedlemmere? Ja sådan har jeg det altså. :P Har haft mange problemer med at finde gaver til de gamle og min søster, men har haft masser af idéer til andre. Men det er jo igen fordi de har hvad de skal bruge - de mangler ikke noget. Som sådan i hvert fald. Men jeg sad og tænkte i går, at jeg da lige kunne komme med nogle idéer til julegaver til jer derude, hvis I skulle sidde og mangle lidt.

De ting jeg har valgt, er noget jeg selv ejer og som jeg varmt kan anbefale. Det tænkte jeg ville være lidt mere spændende end hvis jeg bare fandt noget tilfældigt på nettet, som jeg ikke selv har en personlig mening om da jeg jo så ikke selv har brugt det.

Det første jeg tænker kunne være en super hyggelig gave at give, er en goodiebag med lækre beauty-sager. Køb en sød makeup pung og fyld den så med lækre ting. :D I kan se nogle af de eksempler jeg har fundet frem her på billedet. Det er alt fra nogle lækre makeup børster fra ELF samt en neutral palette. Måske en lækker bronzer eller primer/shimmer? Derudover så ville en flot læbestift jo også være lækker og jeg kan varmt anbefale dem fra CoolCos. GOSH' single eyeshadows er virkelig også nogle af de bedste jeg kender til, så dem kan jeg også varmt anbefale og de kan jo fås i mange forskellige farver. Og sidst men ikke mindst en lidt anderledes mascara, som denne med shimmer. Det giver et super lækkert look og kan både bruges her i julen men så sandelig også nytår, som jo er lidt oplagt efter jul. :D

Noget andet som jeg selv er ret glad for at få til jul er bøger. :D Især når det er bøger fra serier jeg læser eller hvis jeg har hørt om bøger som er rigtig gode, så bliver jeg bare så glad når jeg modtager dem til jul. Normalt køber jeg dem selv, men det er nu meget bedre at få dem i gave, da man jo så kan køre flere for de penge man sparer. *Hehe* Men ja - i år ønsker jeg virkelig også at der ligger bøger til mig under træet.

Noget andet som jeg varmt kan anbefale og som jeg synes alle skal prøve er hårolier. Jeg har prøvet nogle forskellige, men de bedste er altså nu dem af mærket Keune. Den grønne er min absolutte favorit som dufter så fantastisk! De er lidt dyre, men de er så meget pengene værd. Overvejer at købe den grønne selv i det nye år, for den har jeg ikke så meget tilbage af længere. Men som sagt så kan de varmt anbefales, og synes selv det kunne være en lækker gave.

Kender man en som er virkelig glad for et tegne og være kreativ, så kunne nogle gode kuglepenne være en rigtig god gave. Disse af mærket Staedtler er jeg selv ret glad for, og de sorte i forskellige tykkelser er først her på det seneste kommet i min besiddelse, og jeg knus-elsker dem allerede. :D Dem i forskellige farver har jeg efterhånden slidt et par pakker op af, og måtte købe mig en ny, da flere af farverne simpelthen var brugt op. Så en rigtig god gave-idé til en kreativ sjæl, kunne være disse.

Skal man derimod ud og købe gaver til en lidt mere gadget-interesseret person, så kunne nogle af disse følgende ting måske være en idé. Kameraet her har jeg selv været ret glad for, og flip-skærmen er perfekt hvis man tager mange selfies eller hvis man godt kan lide at optage videoer med sig selv og folk omkring en. Dette er et Sony NEX-3N.
Nu vi snakker om det med at tage selfies, så kunne en selfie stick måske være en idé? Den kan bruges til kameraer, eller til mobilen (hvilket dog kræver en holder til det, men de er til at finde til billige penge). Denne har jeg købt på eBay, så den kan fås til under 40 kr og I kan endda finde en hvor holderen til mobilen følger med hvis det skulle være. :D
Derudover så kan jeg varmt anbefale min trådløse højtaler af mærket Gizmo Wanna Haves. Dette er en Vibe 5X5, men kan også fås i en firkantet version, og så kan findes de i flere farver. Lyden er super lækker og den kan spille utroligt højt. Den er både til kabel og bluetooth og så kan den bruges til mobilen, computeren og en eventuelt mp3-afspiller. Virkelig lækker og så meget pengene værd.
Sidst men ikke mindst, så er der et lækkert par Urbanears fra Plattan. Jeg har ærligt aldrig haft et par bedre høretelefoner end disse. Jeg elsker dem! Lyden er fantastisk i dem, de er behagelige at have på, og så kan man endda koble et par ekstra hovedtelefoner til, hvis man ønsker at sidde og høre det samme. :D Dét er sku da skide smart!

Og sidst men ikke mindst, så kunne man også købe nogle lækre spa-produkter. Udover ansigtsmasken, som jeg lige har smidt i bunken her, så er resten af produkterne fra den grønne serie i Comwell Spa serien. Jeg elsker virkelig Comwell's produkter, og har som sagt nogle forskellige ting fra dem. Havde også en fodbad-salt, men den er jeg løbet tør for, ellers var den også kommet på billedet her. Men de har altså rigtig mange forskellige produkter, og et par forskellige serier. De kan fås i Matas, så de er ikke så svære at finde, og så er de også til en overkommelig pris. :D Især når de en gang imellem har tilbud på dem. Lækkert lækkert lækkert. :D

Det var så lidt forskellige idéer til hvad I kunne give folk i julegave hvis I lige står og mangler lidt mere. Jeg kan som sagt varmt anbefale det hele, da jeg selv ejer det og har prøvet det. Dét er noget som jeg selv sætter meget stor pris på når jeg skal ud og købe ting. God fornøjelse med julegave shoppingen og håber I kunne bruge et par af mine forslag.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)