Kærlighed - Vi stræber alle efter det


(Dette er et af mine gæsteindlæg fra LoveBooks)
Kærlighed er et meget indviklet men meget interessant fænomen. Alle hungre efter det og ingen kan undvære det. Troede jeg kunne, men efter mange år som single hvor man har mistet troen på den kærlighed der, så bliver man sku en smule sær og…. Utroligt kræsen. :P Jeg vil i hvert fald ikke nøjes længere for jeg vil ikke igennem et shitty forhold igen. Derfor kan det være lidt farligt at læse de mange bøger man nu læser. For det er næsten umuligt at få fingrene i en bog hvor der ikke er noget kærlighed i på den ene eller anden måde. Og ofte er det den der fuldstændig fantastiske af slagsen hvor det brænder i hele kroppen af bare længsel efter lige netop dét!

Man bliver nødt til at minde sig selv om at ”kærlighed i bøgerne er ikke realistisk”, men… DET ER JO DEN KÆRLIGHED MAN VIL HAVE! Den kærlighed hvor man bliver forgudet. Den hvor modparten vil gå igennem ild og vand for en. Den brændende lyst til hinanden og de fantastiske kys, omfavnelser, drømme og oplevelser. Men! Det er fantasi og mennesket nu i dag er bare blevet utroligt egoistiske og fantasiløse. Sørgeligt men sandt. Man skal lede længe for at finde en som bare har en snert af den egenskab man finder i bøgerne. Og det er da lidt trist. Men så er det godt at man har bøgerne, for så kan man da få en smagsprøve på hvordan det føles. Ellers… det kommer lidt an på om man har fantasi nok til at leve sig ind i det.

Og det må man sige at jeg har. Jeg sluger det råt og bøgerne sluger mig med hud og hår. Jeg griner, græder, råber og får åndenød. Jeg er hele følelsesregistret igennem når jeg læser bøger. Kærlighed er en farlig ting. :P Den får en til at drømme om ting man ikke er sikker på nogensinde at få. Men det er lidt som et narkotika – har man først læst en bog med en fantastisk romantisk historie, så kan man ikke undvære det igen. Det er vanedannende. Så… farligt siger jeg jer. Farligt. Men fandens dejligt! :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

5 kommentarer:

 1. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle finde kærligheden og at jeg skulle finde en som respektere mig for den jeg er. Søren og jeg har begge være hård ting igennem og heldigvis har vi fundet ud af at vi er en kæmpe støtte for hinanden. Jeg tror de fleste har en bagside af medaljen og ja det er mega farlig.. Søren var noget af et sats for mig, jeg var utrolig bange i starten og sikker på at hvis han gik ville jeg ende på psyk igen. Nu har vi været sammen i 4½ og har begge været igennem kriser, men han er der altid for mig og jeg vil altid være der for ham.

  Livet er svært og jeg forstår godt du synes det er farligt. Jeg ville dog ønske at du kunne finde kærligheden. Også med de fejl der ind imellem kan være.. Hvis man elsker hinanden så klare man også de svære ting sammen. Du fortjener sååå meget at finde den ægte kærlighed og jeg håber inderligt at du ikke helt har opgivet det.. Der er også en for dig derude et sted. <3

  Kram <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes nu ikke at det er farligt. :P Man kan bare nemt stræbe efter det der står i bøgerne og så bliver man så kræsen at man aldrig finder det man ønsker. :D

   Slet
 2. Kender alt for godt til at drømme om den kærlighed.. Jeg har selv følt den for min eks, men jeg følte mig ofte uelsket, men det er måske fordi jeg følte at jeg ikke var god nok..
  Jeg ved kærlighed på film og bøger ikke er som i virkeligheden, da den bliver bragt frem som i en Disney film.. Men jeg ved 100% den findes.. Jeg kan se det ved min søster og svoger - aldrig har jeg set sådan en kærlighed, som er så meget bedre end selv på film.. De er virkelig skabt til hinanden og man kan bare se om mærke kærligheden.. Som sagt har jeg selv følt sådan for min eks, men jeg vil også mærke kærligheden tilbage.. Jeg ved nogle har svært ved at vise kærligheden, specielt hvis de altid er blevet trådt på - men man er nødt til at vise det på en eller anden måde.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. True :) Men man skal så også bare være helt klar. :D Ellers går det bare galt igen.

   Slet
  2. Ja sådan tænker jeg også :) min søster var dog meget "det her går galt" agtig, du ved? Han har viiirkelig måtte overbevise hende.. For ligesom mig følte hun sig ikke god nok.. Hun har den samme sygdom som mig, var skilt, havde en lille søn.. Men nu bor de i hus, er godt og har fået to børn og han er super med den ældste søn som end ikke er hans egen :) de giver mig håb :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)