Den lille kalorie der syer dit tøj ind om natten


(Der kan forekomme sarkasme i dette indlæg)
Tøjet synes altid at være mindre op til jul - egentlig også resten af året - men især op til jul. Det har været et kæmpe mysterium hvert år, og vi forstår det simpelthen ikke. :P Der måtte være en lille djævel på spil i klædeskabet, og i år fangede vi den lille satan i færd med netop at sy nogle bukser ind. Han sad og gemte sig over i hjørnet imens han grinede fedtet med nålen farende igennem stoffet.

Jeg måtte være snu så han ikke opdagede mig, så jeg lavede et bagholdsangreb og BANG! Så havde jeg ham fanget i et sylteglas. Knapper, nål, saks og det hele blev trukket med i kampens hede. Men så ved man da, at den næste lille satan ikke overtager det.

Så nu har jeg et stk. Kalorius i fangeskab. Står I med samme problem i klædeskabet, så vil jeg råde jer til at holde øje med sådan en lille djævel derinde. Det kunne jo være jeres problem også lå der. ;)

Go' Jul alle sammen. *Hahahahahhaha* Håber bukserne passer efter maden senere.


Min lille Kalorius er lavet af cernit og det samme er de små dele der ligger i glasset.
Dertil er der tilføjet lidt sytråd og stofrester. Alt hvad den kunne få brug for.

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)