Dagens Jule Gæst - Charlotte HøjbjergByd velkommen til

Mit navn er Charlotte Højbjerg (blog). Jeg er 26 og bor i Viborg sammen med min kæreste og vores to katte. Jeg er igang med uddannelsen som sygeplejerske og er færdig februar 2016. I min fritid læser jeg bøger (der intet har med udd. at gøre), ser serier/film og spiller spil af alle slags.

Hvad kan få dig i julestemning?
Der er intet som julemusik, snebolde (chokolade + marcipan = MUMS!), brunkager, risalamande, and og sidst men ikke mindst JULEPYNTEN, som kan få mig i julestemning. Julen er bare den vigtigste begivenhed i mit liv - det er der de bedste minder er fra.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Hyggen og maden! INGEN tvivl der! ;) I vores familie har maden altid spillet den største rolle - nok mest især grundet manglende penge til dyre og fancy julegaver. Min far er uden tvivl den bedste til at lave lækker julemad. Ham og jeg går meget op i det og hjælpes ad med at lave den perfekte risalamande - den må bare ikke gå galt!
Derudover må man ikke glemme hyggen med familien. Når ellers ens mors temperament tillader det! Der er intet bedre end hygge med at pynte træet, se juletv julemorgen og gåturen efter julemaden er spist/ædt!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg vil helst give gaver, da jeg har svært ved at lyve - og dermed ikke kan skjule hvis der er noget jeg ikke bryder mig om, samt det generelt bare er sjovere at glæde andre med de gaver man har brugt tid og energi på!

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Ja jeg har fået et kys under misteltenen, eller har givet et til min kæreste første jul vi holdt sammen.

Hvad er dit største ønske til jul?
Hm måske at vi kan få en hyggelig juleaften - uden tilstedeværelse af den "dejlige" depression! Samt at jeg for første gang i flere år håber, at føle glæden jeg normalt føler ift julen.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg skal holde juleaften to steder, som altid, før den 24. hos svigermekanikken og selve juleaften hos de gamle på Fyn, i selskab med dem, søs og kæresten.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)