Dagens Jule Gæst - Marie SamuelsenByd velkommen til

Min navn er Marie (blog). Jeg bor på Nordsjælland. Jeg er en glad og åben pige. Der elsker at læse, og være kreativ med photoshop og medie verden. December har altid været min ynglings måned, da jeg elsker julen og den hyggelige stemning der er over måneden.

Hvad kan få dig i julestemning?
Det kan Jule musikken og alt det smukke julepynt i byen. Jeg synes at det er super hyggeligt med julemusikken, og i December måned kan jeg høre det 24/7, og det er helt klart det der kan få mig i julestemning. Samt kalender lys og dagens juleafsnit.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det er alle de hyggelige stunder ved julen. I min familie ses vi en del mere i julen end vi plejer, og det er vildt hyggeligt. Der udover elsker jeg juleaften, med alt det skønne mad og gaverne. Og sidst men ikke mindst må vi heller ikke glemme advents gaverne, jule sangene, juleferien, Sne - Hvis der er er det. Jule bag, jule pynten, nisserne. Jule shopping osv

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Begge del må jeg sige. Jeg elsker at give gaver, og jeg kan godt lide at bruge tid på folks gaver, så de for noget personligt, eller noget jeg ved de bliver glad for. Så det er sjældent at jeg gider at give noget fra folks ønskeliste. Men jeg synes også at det er lækkert at få gaver og pakke dem op. Specielt dem hvor man kan se, at personen har brugt tid på den eller tænkt over gaven.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Nej det har jeg ikke. Men det kunne være sjovt at prøve det. Måske er chancen der i år, nu hvor jeg har fået en kæreste. Men det er ikke sådan noget jeg går vildt meget op i. Men det ser altid så romantisk ud på filmene.

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største ønske er en rejse til London. Men det ved jeg godt at jeg ikke får. Så der efter må det svære et års kort til Tivoli. Der ud over ønsker jeg mig også gave kort til fx bog og idé, Zizzi, BodyShop osv.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg skal holde jul med min familie på Nørrebro (København) hos min mor. Jeg holder altid jul med min mors side af familien, og jeg elsker det, fordi det er så dejligt og afslappet.


Billeder fra min julenaften 2013

Udover juleaften er der planer om at vi skal ses den 23 December da min søster bliver 20 og anden juledag er der julefrokost. Nogle vil måske synes at det er for meget, men jeg elsker det :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)