Min Top 14 i 2014 i kategorien Mixed

Så er det blevet tid til min Top 14 of 2014 i kategorien Mixed. :) Lige som den i kategorien Beauty, så synes jeg det var svært at få det kogt ned på 14 favoritter, men jeg fik det gjort, og I får hermed dem alle sammen listet op. Og har har jeg ikke kunne få alle ting på ét billede, men det overlever I nok. :) Linker til det, som I ikke kan se på billedet, så I har en chance for at se hvad det er jeg skriver om.

Vitamin Well - Ja det kommer jo nok ikke som nogen overraskelse, at vitaminvand har været en rigtig stor favorit for mig i 2014. Desværre så er det ret sjældent at jeg finder ret mange slags af dem, så det er primært 2 slags jeg drikker. Dog ville jeg blive LYKKELIG hvis jeg fandt et sted hvor jeg kunne købe dem alle billigt.

DIY - Min absolutte favorit DIY i 2014 har været min Drømmefanger. Jeg elsker den, og jeg synes simpelthen den er blevet så fin og feminin. Den passer rigtig godt ind i min stil, og så er der en masse skønne prismer i den, som jo lidt viser min kærlighed til glitrende ting. :D

Duftlys - Har elsket rigtig mange duftlys igennem hele 2014, men mit absolutte favorit har været Air Wick Black Edition i duften Purple Blackberry Fig. Elsker når jeg har det tændt og duften spreder sig i rummene. Mmmmm.... Slet slet ikke dårligt. :D

Cykel - Åhhh der vinder min Veet-cykel helt klart. :) Jeg var meget i tvivl om, om jeg ville blive glad for den da jeg modtog den, da den er meget anderledes end min mountainbike, men jeg må indrømme at jeg er blevet rigtig glad for den siden jeg fik den taget i brug. Mangler dog stadig nogle detaljer på den såsom reflekser i hjulene, et bagagebæger og nogle ordentlige cykellygter, men det kommer løbende.

Bøger - Ville egentlig gerne have valgt én bog, men det kunne jeg ikke, for det var en serie jeg havde som favorit i hele 2014. Fik læst 20 bøger igennem hele året, men det var denne serie, "Hush, Hush", som jeg blev rigtig glad for.

Bolig Detalje - Det er helt klart min birketræs-væg, som jeg malede i foråret. Før var stuen bare kedeligt hvid, men nu hvor den ene væg er med farve og skønne birketræer, så er der kommet en helt anden stemning herinde. Mere hyggelig og mere.... mig! Jeg har på ingen måder fortrudt at jeg påbegyndte det projekt. :D

TV-Serie - Jeg ser ufatteligt mange serier hver uge, men den som jeg har været mest glad for i 2014 har været "Ghost Adventures". Ja jeg er jo lidt bidt af det paranormale, og de afsnit de har haft i 2014 har været utroligt gode. Serier som "Grimm", "Revenge" og "Teen Wolf" ligger også i toppen af dem som jeg har siddet som på nåle for at se flere afsnit af hver uge.

Tørklæde - Ja jeg elsker jo tørklæder og går meget med dem, og det som jeg har gået mest med i 2014, og som jeg stadig rækker ud efter som det første, er mit navy blå tørklæde med ræve på. Jeg elsker jo ræve, så dette er liiiiige min smag. :D Har dog 3 nye på vej hjem, så tiden må vise om jeg bliver mere glad for et af dem, eller om det stadig bliver dette.

Møbel - Her må jeg nok svare min sofa fra genbrugsbutikken. :D Det er klart et af mine bedste køb i sommeren 2014. Den anden sofa jeg havde var ikke en skid værd efter 4 års brug, så at finde denne var virkelig en lettelse. Ja den er en del større, og det var et kæmpe besvær at få den ind i stuen da gangen er ret lille, men ind kom den (væggene og karmene slap dog ikke for store hakker) og man sidder skide godt i den. :D Hvordan jeg får den ud når jeg skal flytte ved jeg ikke, men... tja.. :P Lige nu er jeg ret glad for at jeg ikke længere har den gamle stående.

Cover - Jeg har efterhåndet et par stykker til mobilen, men favoritten i 2014 har været mit klare cover med vanddråber på. Det er simpelthen så fint, og så elsker jeg at det er med struktur og at jeg kan smide noget ind bag ved for at personificere det. :D

YouTuber - Jeg følger en del YouTubere, men det er ikke alle jeg ser alle videoer fra. Der er et par stykker som jeg følger dagligt, men den YouTuber jeg har set med hos i alle 365 dage i 2014 er "SACCONEJOLYs". En Irsk familie som vlogger dagligt. :D Ja det var det Irske aspekt som gjorde at jeg startede med at følge dem, men nu er det lige så meget hyggen i at se deres videoer at jeg bliver ved, for de bor ikke længere i Irland, men derimod England. *Hehe*

Pung - Denne pung fik jeg af en af de skønne Tweeps, og jeg er simpelthen så glad for den. Min kærlighed til ræve har især været stor her i 2014, og at der så var en af de skønne tøser som valgte at købe denne pung til mig, gjorde mig simpelthen så glad. Den er perfekt!

Bedste Gadget - Det har været utroligt svært at vælge kun én, for jeg elsker mine kameraer, min selfie stick, mine hovedtelefoner osv, men den gadget jeg har brugt mest udover kameraene er min Gizmo Wanna Haves Vibe 5X5 Højtaler. :D Navnet faldt jeg for med det samme - wonder why *Hehe* - og så var det min første trådløse højtaler, og jeg må indrømme at jeg forelskede mig med det samme. Den spiller fantastisk og den er utroligt smart og fylder intet, så den er fin at have med i tasken hvis man skulle få brug for det.

Cosmo - Ja han er jo min øjesten, så hvorfor skulle han ikke have en plads på denne liste? Prinsen er det bedste og burde også ligge i toppen af denne liste, men jeg har gemt det bedste til sidst. Jeg elsker ham utroligt højt og han er bare så dejligt morsyg, og jeg elsker at han har valgt at ligge al sin kærlighed hos mig. Han er det dyrebareste jeg ejer.

Ja det var så min mixed liste over de 14 ting jeg har elsket mest i 2014. Som med Beauty versionen, så må I meget gerne give mig en besked, hvis I vælger at lave denne også. :) Elsker at læse sådanne indlæg.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)