Sikke en dag!

Jeg er stadig møg irriteret over det der skete tidligere, og jeg har endnu ikke hørt fra sælger. /: Håber dog at jeg gør det i løbet af de næste par dage. Men for at komme på andre tanker, så har jeg været igang med at tage billeder til nogle gæsteblogger indlæg, og sidder nu og skriver på den tekst der skal til. Det bliver nogle lange indlæg, men jeg håber at det bliver hyggelig læsning for jer derude. :D

Jeg havde egentlig planlagt nogle ting til i dag, men var ikke lige i stødet til det, så det må blive i morgen i stedet for. :) Så skal helst ikke aaaalt for sent i seng, for ellers kommer jeg ikke tidsnok op til at kunne nå det. Og skal jo nå en masse i løbet af ugen, såå.. vil jeg gerne nå det, så skal det være i morgen.

Og hvad sker der lige for at de lover sne og så sidder vi bare tilbage med frossen regn der smelter inden det rammer jorden?!?! Nu havde jeg lige glædet mig til at kunne komme ud og tage en masse lækre billeder. Men næ nej, der blev jeg snydt igen. Øv altså. KOM NU MED NOGET SNE!!!! *Hehe* Og så håber jeg at planerne for weekenden holder stik. Vil ikke afsløre for meget endnu, men kan røbe så meget, at det indebærer en masse hygge. ;)

Nå, men jeg vil slutte af her. Håber I andre har haft en bedre start på ugen end jeg har.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)