Lørdage er alt for korte!

Har forsøgt at hygge mig her til aften, men synes bare tiden går alt alt alt for stærkt! Nok også fordi jeg sidder og ser serieafsnit. Jeg har set nogle stykker skrive om en serie der hedder "Orphan Black", og tænkte at jeg lige ville se hvad det var for en. Er stadig lidt usikker på om det er en serie for mig, men har da fået set hele 6 episoder indtil videre. Så lidt har den fanget mig, men tænker ikke "WOW" endnu.

Det betyder så også at jeg slet ikke har fået læst i dag, hvilket egentlig var planen. Men det er der ikke så meget at gøre ved. Må se om jeg kan få læst lidt i morgen i stedet for. Dog tror jeg at jeg bliver tvunget med ned i centret i morgentidlig kl bræk, og det er ikke med min gode vilje. Så må se om jeg kan overtale dem til at jeg bare gerne vil holde weekend. Jeg er slet ikke i humør til at skulle glo på de tosser der render rundt dernede en søndag morgen.

Men jeg må se hvad der sker. Jeg vil se et par afsnit mere inden jeg hopper ind under dynen. :)


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)